Bali Adasında Keyifli Anlar

Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturmaya devam ederek bu hafta turizm cenneti Endonezya’daki serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

Bali Adasında Keyifli Anlar
Bali Adasında Keyifli Anlar
GİRİŞ 28.12.2019 09:14 GÜNCELLEME 28.12.2019 09:14

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta turizm cenneti Endonezya’daki serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta binlerce adadan meydana gelen Endonezya’dan evlere konuk olacak. Dünyayı Geziyorum ekibi ilk olarak Bali’yi gezdi. Hindu geleneklerinin hakim olduğu adanın sokaklarını dolaşan Özlem Tunca adadaki günlük yaşam hakkında bilgi verdi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Bali adasının meşhur pirinç terasları oldu. Bali halkı için son derece önemli olan pirinç tarlalarından yemyeşil görüntüler derleyen Özlem Tunca metrelerce yükseklikteki salıncağa binenlerin heyecanlarına ortak oldu. Dünyayı Geziyorum ekibi Bali’nin meşhur plajlarında keşfe çıktı. Kilometrelerce uzayan Kuta plajına giden Özlem Tunca turkuaz sular karşısında hayranlığını gizleyemedi.

 

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Bali’nin köylerine gitti. Köy meydanını dolaşan Özlem Tunca binlerce yıllık geçmişe sahip olan köyün tarihini izleyicileri için anlattı. Bali’nin yemyeşil ormanlarını da gezen Dünyayı Geziyorum ekibi maymunları yerinde görüntüledi.

 

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi