Yerli aşı TÜRKOVAC ne zaman kullanıma sunulacak?

Gazeteci Fadime Özkan ve AK Parti Milletvekili Avukat Özlem Zengin İnce Fikir’de bu hafta, Türkiye’nin ilk yerli Covid-19 aşısı “Türkovac” konuşacak.

Yerli aşı TÜRKOVAC ne zaman kullanıma sunulacak?
Yerli aşı TÜRKOVAC ne zaman kullanıma sunulacak?
GİRİŞ 25.06.2021 13:38 GÜNCELLEME 25.06.2021 13:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gazeteci Fadime Özkan ve AK Parti Milletvekili Avukat Özlem Zengin gözden kaçan mevzuları ‘İnce Fikir’li konuklarıyla Ülke TV ekranlarına taşıyor. İnce Fikir’de bu hafta, Türkiye’nin ilk yerli Covid-19 aşısı “Türkovac” konuşulacak.  

Siyasetten ekonomiye, diplomasiden popüler kültüre, derin tarihten gündelik hayata her konunun farklı bakış açılarıyla ele alındığı programa Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan konuk olacak.

İnce Fikir bu hafta “Aşı ne zaman tüm Türkiye’nin kullanımına sunulacak? Yerli aşı geliştirme süreci nasıl ilerledi? İlaç ve aşı sektöründe Türkiye ve dünya ne durumda? Türkiye’de ne kadar milli ilaç üretiliyor? Yerli aşı Türkiye’nin geleceği için ne ifade ediyor?” sorularına cevap aranacak.

Gündeme dair konuların uzman konukların katılımıyla ele alındığı İnce Fikir her Pazar 12.15’te canlı yayınla Ülke TV’de.

YORUMLAR 2
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    DEĞERLİ : MİLLETVEKİLİMİZ ÖZLEM ZENGİNİ ÇOK BAŞARILI BULUYORUM AKPARTİMİZİN TÜM KADEMELERİN'deki Dava Arkadaşlarıma Çalışma Hayatlarında Başarılarının Devamını Yüce allâhtan Dilerim Memleket Davasına Gönül Vermiş Vatan Sevdalısı Kardeşlerim Türkiye İTTİFAK Partiler ile zaman kaybına uğruyor RECEP TAYYİP ERDOĞAN Başkanımızın BAŞARILARINI Kıskanmaktalar Türkiye Kalkınmıştır Teknoloji İle Birinciyiz Petrol Kuyuları Altın Madenleri Bulunmuştur Yeni Tüneller Otobanlarımız yollarımız Köprülerimiz Barajlar ve İnsan Onuruna yakışır Beş yıldızlı hastaneler Yapılmıştır Bu Başarılar Kendiliğinden olmadı RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNDERİMİZİN ÜSTÜN ZEKASI BAŞARILARI GAYRETLERİ SAYESİNDE OLMUŞTUR
    Cevapla
  • Dobra 2 yıl önce Şikayet Et
    Zeytinyağı sıhhattir ....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı