Tüm Türkiye onunla birlikte ağlamıştı! Umutlandıran gelişmeyi Müge Anlı açıkladı

Günlerdir Türkiye gündeminin birinci sıralarında yer alan Büyükşen çiftinin dosyasıyla ilgili sevindirici haberi, Müge Anlı verdi. Anlı, 10 deneyimli JASAT dedektifinin cinayetleri aydınlatmak için çalışmalara başladığını açıkladı.

Tüm Türkiye onunla birlikte ağlamıştı! Umutlandıran gelişmeyi Müge Anlı açıkladı
Tüm Türkiye onunla birlikte ağlamıştı! Umutlandıran gelişmeyi Müge Anlı açıkladı
GİRİŞ 25.06.2021 16:03 GÜNCELLEME 25.06.2021 16:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı'nın canlı yayınına konuk olan çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen, anne ve babasının katilinin ortaya çıkartılması için yetkililere yardım çağrısında bulundu. İki kardeşinin de cinayetlerin baş şüphelisi olması Büyükşen'i yıktı. Canlı yayında ağlayıp sinir krizi geçiren doktor, "Ben ne yapayım Müge hanım, ikisi de kardeşim. Anne babamın katilinin bulunmasını istiyorum. Herkese sesleniyorum, yardım edin." demişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in canlı yayınında bir ilk! Müge Anlı'nın erkek kardeşi ortaya çıktıMüge Anlı'nın erkek kardeşi ortaya çıktı!

ÖZEL EKİP KURULDU

Müge Anlı'da yapılan bu çağrı, yerini buldu ve yanıtsız kalmadı. Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye'nin gündemine oturan çifte cinayetin çözümü için Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) deneyimli dedektiflerinden oluşan 10 kişilik özel bir ekip kurdu. Yayınını bu sıcak gelişmeyle açan Müge Anlı, "Türkiye'nin farklı illerinden bir araya gelen 10 deneyimli JASAT dedektifi, soruşturmayı yürüten Konya İl Jandarma Komutanlığı'na destek verecek. Jandarma Genel Komutanlığı'na çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan giden gidene! Kilit ismin macerası bitiyor: Son noktayı böyle koyduBir Zamanlar Çukurova'dan giden gidene! 

OLAYIN GEÇMİŞİ

54 yaşındaki Necla ile 55 yaşındaki eşi Metin Büyükşen, Konya'nın Karatay ilçesindeki evlerinde kar maskeli biri tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Çiftin üç çocuğundan biri olan Büşra Büyükşen ise o korkunç cinayetin tanığı oldu. Yaşlı çift pompalı tüfekle evlerinde katledilirken, kızları Büşra'nın da yanlarında olduğu ortaya çıktı. Ölü taklidi yaparak cinayetten kurtulduğunu söyleyen Büşra, çelişkili ifadeleri ve cinayet anındaki davranışı ile olayın bir numaralı şüphelisi oldu. Diğer şüpheli ise aynı ilçede yaşayan evli ağabeyi Uğur Büyükşen ile eşi Betül Büyükşen'di. Cinayetten 20 gün önce Betül Büyükşen'in kayınpederi ile mehir yüzünden kavga edip onları evlerinden kovduğu öğrenilmişti.

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 8
  • sena 2 yıl önce Şikayet Et
    katil bence kizin manitasi sadece babasını öldürmesini söyledi anneside kocasını kurtarmak için mücadele etti onuda öldürdü kiz sadece annesine üzülüyor abisinde yengesinde nasil barut kaliyor test sonucu bu bile yeterli tutuklamada
    Cevapla
  • Brl 64 2 yıl önce Şikayet Et
    İzlediğim kadarı ile gelin ve kızın alengirli işleri yüzünden bu çifti yok etmişler ,katillerin biri kızın manitası diğeride gelinin büyük bir ihtimalle ,mal kavgasıda kafa karıştırmak için
    Cevapla
  • harbi 2 yıl önce Şikayet Et
    büşra amerikan filmlerini cok izlemis, katille bogustukdan sonra ølü taklidi yapamaz cunku nefes nefese kalir katilde görür øyle soluk soluga kaldigini,, yengesi olan Betül de gecenin bi yarisi kuzeniyle mesajlasiyor ve kocasida tiyatro izler gibi izliyor sanki normal bisey , hayir iffet şeref namus ar nerde kaldi
    Cevapla
  • Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Büşra Büyükşen ölü taklidi yapmadı, babası vurulduğunda annesi kaç kızım kendini kurtar dedi, Büşra da camdan atlayarak kaçıp yoldan geçen köyde ki Osman isimli birinin arabısına binip jandarmaya gitti. Bunlar Büşranın ifadeleri
    Cevapla
  • tursun kel 2 yıl önce Şikayet Et
    dışarda olmayan adaleti ekranda buldun osman!!!unutma:cinayet ekrana girince sucun hukmu düşer
    Cevapla
  • Bu nu?! 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyorsun? Ayık kafayla yazın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz