Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Osman Büyükşen paylaşımıyla gözdağı verdi

Uzun bir süre Müge Anlı'nın programında anne ve babasının katillerini arayan Osman Büyükşen sosyal medya hesabından katillere verdiği gözdağıyla yeniden gündeme geldi..

Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Osman Büyükşen paylaşımıyla gözdağı verdi
Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Osman Büyükşen paylaşımıyla gözdağı verdi
GİRİŞ 22.07.2021 16:47 GÜNCELLEME 22.07.2021 16:47
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Metin ve Necla Büyükşen çifti Konya'daki evlerinde 3 Eylül 2018'de kar maskeli kişiler tarafından canice öldürülmüştü. Olayın ardından ATV'de Müge Anlı'ya başvuran çiftin çocukları Osman Büyükşen'in ifadelerinin ardından yürütülen soruşturmada güvenlik güçlerinin yürüttüğü titiz çalışmayla çiftin katileri belirlendi. Çifti öldürdüklerini itiraf eden şahıslar, evleri karıştırdıklarını söyledi. Katillerin ortaya çıkması için kendi kardeşleri dahil pek çok kişiyle yoğun mücadele veren Osman Büyükşen yaptığı paylaşımla yeniden gündem oldu.

Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayeti şüphelisi Büşra Büyükşen ilk kez konuştu!Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayeti şüphelisi Büşra Büyükşen ilk kez konuştu!




BU İTLERİN BAYRAMINI KUTLAYAN DÜŞMAN EDİNMİŞ OLUR

Katillerin ortaya çıkmasıyla rahat bir nefes alan çiftin oğlu Osman Büyükşen, Kurban Bayramı için dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Twitter hesabından katilleri azmettiren kişilerin fotoğraflarını yayınlayan Osman Büyükşen, "Bu şerefsizlerin dostu kim ise benim düşmanımdır. Bu itlerin bayramını kutlayan, destek veren, yanındayız diyen kim var ise anne babamı sevmiş ve onlara üzülmüş olan tüm toplumu da kendine düşman edinmiş olur. Biz çokuz, biz haklıyız. Uyarımı yapayım ki tarafınızı doğru seçin" dedi.

YORUMLAR 13
  • anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    doktor haklı
    Cevapla
  • ggggg 2 yıl önce Şikayet Et
    o proğram insnları çok yönlendirdi. böyle bir sonuç çıkınca süpriz oldu. yani izleyiciler ters köşe oldu. devlet geç buldu ama büyüklüğünü gösterdi.
    Cevapla
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Doktor bey kesilikle haklı ve anası babası kendileri gibi harika bir evlat yetiştirmiş.
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    gerçek anaya babaya düşkünlük bu olsa gerek. başka bir açıklaması yok bunun. inşaallah bu olay ülkemizdeki ana baba zaaflığına bir ders olur
    Cevapla
  • canı66 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru demiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi