Arzu Erdoğral Tempo TV'de
Gazeteci Yazar Arzu Erdoğral Tempo TV ile anlaştı. Erdoğral yarından itibaren hafta sonu Ana Haber Bülteni ile 18:00 19:00 arası izleyiciler ile buluşacak.

Arzu Erdoğral, tekrar ana haber sunmanın mutluluğunu yaşarken, "Yalnız daha önce olduğu gibi mesleğimin başına başörtülü ifadesinin tekrar yerleştirilmemesini istiyorum. Uzun yıllar mesleğin içinde olan bir insan olarak benim açımdan açık ya da başörtülü olduğum dönem gibi kesin çizgiler yok. Zorla var oldurulmaya çalışılsa da buna hep karşı çıktım. Artık Türkiye normalleşmeli. Ben her şeyden önce bir kadın olarak giyim kuşamımla değil yaptığım işlerle anılmanın doğru olduğuna inanıyorum. Tabi normalleşmeye en çok katkı sunacak olan medyanın da bu konuda duyarlı olması gerekiyor." dedi.
Arzu Erdoğral Kimdir?
Televizyonculuğa ilk olarak Star TV’de başlayan Erdoğral, daha sonra meslek hayatına Kral TV, Kent FM, Radyo Fener, Kanal 6, TV8, Senkron TV, Radyo 7, Marmara FM, Hilal TV'de devam etti.
Arzu Erdoğral halen on5yirmi5 gençlik sitesinde “özel içerik ve özel haber yetkilisi” ve habervaktim internet sitesinde köşe yazarlığı görevini yürütüyor. Erdoğral evli ve bir çocuk annesi.