Belediye Başkanı'nı şaşırtan nikah! En ilginci buydu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu tarafından sergilenen tiyatro oyununda Türkiye'de ilk kez belediye başkanı sahneye çıkarak nikah kıydı.

GİRİŞ 14.04.2014 15:07 GÜNCELLEME 14.04.2014 17:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Çok Mu Abarttık Üç" adlı oyunda argoların yer almaması ve belden aşağı küfürlerin ima edilmemesi ailecek tiyatro izlemenin avantajını da beraberinde sundu. Tiyatro gösterisini Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş da izledi. Tipik bir aile yaşantısının anlatıldığı tiyatro gösterisinin sonunda evlilik sahnesi gerçekleşti.

EN İLGİNCİ BUYDU

Başkan Anlayan nikah işlemine başlamadan önce, "Sayısını hatırlamadığım kadar nikah kıydım ama bu en ilginci olacak herhalde" dedi.

 

Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu'nun hazırladığı tiyatronun kurucusu Semra Şimşek'in yazıp yönettiği ''Çok Mu Abarttık 3'' adlı tiyatro gösterisi tiyatro severlerin yoğun katılımıyla Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda oynandı. Oyunu izleyenler arasında Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da vardı. Tiyatro oyunun son bölümünde sahneye gelinlikle çıkan genç oyuncu Semra Şimşek sahnenin önüne gelerek, belediye başkanını nikahı kıyması için sahneye davet etti. Sahneye çıkan Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan değme oyunculara taş çıkartırcasına oynadığı nikah memuru rolüyle seyirciden büyük alkış aldı. Rolü sırasında doğaçlama espriler de yapan Başkan Anlayan seyircinin kahkahalar atmasına sebep oldu. Tiyatro sonunda açıklama yapan Başkan Hüseyin Anlayan ''Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nı yaparak ne kadar doğru bir iş yapmış olduğumuzu gördük. Gençleri sanata teşvik etmek onlara destek olmak her zaman görevimiz. Bu tiyatro gösterisini hazırlayıp bize güzel bir akşam yaşatan ekibi kutluyorum'' dedi.

YORUMLAR 1
  • Ender Öztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    başkanım halktan biri. fatsa belediye başkanını üçüncü dönem aday göstererek akp iyi bir iş yaptı, yoksa seçimi kaybedebilirdi. hüseyin başkan çok mütevazi ve halktan birisi. kimseyi kırmak istemeyen bir yapısı var. üstelik ilçeye de büyük hizmetler veriyor. ilçenin eski çöpünü arındırıp karadenizin en büyük parkı yapmak istemesi de ustaca bir düşünce. akp keşke piraziz de eski başkan cafer beyi tekrar aday gösterseydi orayı da chp kaptırmasaydı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!