Esenboğa yolunda 18 araç birbirine girdi

Ankara-Esenboğa Havaalanı yolunda 18 aracın birbirine girdiği zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Ankara-Esenboğa Havaalanı yolu trafiğe kapandı.

Esenboğa yolunda 18 araç birbirine girdi
Esenboğa yolunda 18 araç birbirine girdi
GİRİŞ 26.01.2012 16:19 GÜNCELLEME 26.01.2012 16:19

Pursaklar ilçesinde, Esenboğa Havalimanı güzergahındaki Karyağdı alt geçidinde, 06 T 4236 plakalı ticari taksi ile 06 HBB 80 ve 06 BZ 172 plakalı araçlar çarpıştı. Bu araçlara çarpmamak için fren yapan, ancak yolun kaygan olması nedeniyle duramayan 15 araç daha zincirleme trafik kazası yaptı. Yolun karşı şeridinde de 5 araç birbirine çarptı.

Kazada Murat Yılmazer, Ramazan Okumuş, Sefa Boz, Özgür Ünal ve isimleri öğrenilemeyen Irak uyruklu iki kişi yaralandı. Ambulanslarla Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle kapanan yol, trafik ekiplerinin, araçları kaldırmasının ardından ulaşıma açıldı.

KAYNAK: AA-İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşte ''hayalet uçak'' B-2 bombardıman uçağının kokpit içi görüntüleri
Son dakika... Trump, İsrail'i durduramadı!  İran'ın radar istasyonu vuruldu!