Çankırı'da feci trafik kazası: 9 ölü
Çankırı'nın Ilgaz İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili Çankarı Valisi Vahdettin Özcan, 9 kişinin hayatını kaybettiğini bir kişinin yaralandığını açıkladı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde işçileri taşıyan bir minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Kaza, Ilgaz Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir tuğla fabrikasında çalışan işçileri taşıyan işçileri taşıyan ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 57 DE 199 plakalı minibüs, İstanbul istikametine seyir halinde iken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan minibüs, önce su kanalına çarptı, ardından karşı yönden gelen 34 EL 9969 plakalı otomobille çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da hurdaya döndü. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. Kaza mahalline çok sayıda ambulans ve kaza kırım ekibi gönderildi. Feci kazada, otomobilde bulunan 1'i çocuk 6 kişi ile minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
Hurdaya dönen otomobilde sıkışan cesetler, kaza kırım ekibi ve güvenlik görevlilerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından bulundukları yerden çıkarıldı. Trafik kazası nedeniyle Ilgaz-İstanbul karayoluda 1 saat trafige kapatıldı.
VALİ VAHDETTİN ÖZCAN, OLAY YERİNE GELEREK BİLGİ ALDI
Kaza yerine gelen Vali Vahdettin Özcan, yetkililerden bilgi aldı. Kazada 9 kişinin hayatını kaybettiğini belirten Özcan, "Yaralı 1 kişi Çankırı Devlet Hastanesi'nde şuanda" dedi. "Trafik de bir terör Türkiye'de" diye devam eden Özcan, "Ölenlere rahmet diliyorum. Bölünmüş yolda trafik kazaları daha azalacak diye dikkatsizlik, tedbirsizlik sonucu maalesef bu tür olaylar cereyan ediyor. Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun, Çankırı'nın ve tüm Türkiye'nin. Kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Otomobilde bulunanlar Tokat nüfusuna kayıtlı. Minibüste bulunanlar Ilgaz'da tuğla fabrikasında çalışanlar, Boyabat nufusuna kayıtlı. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.
-
senol kayıkçı 12 yıl önce Şikayet Et///////. çankırılıyım o yol çok iyi oldu ama bölgemiz soguk don oluyor millet bastıkca basıyor ama beyin iflas fren durumlarında anında dansa başlarsınız... başka yerlerden gelen tecrübesiz şöförler yüzünden insanlar yok yere can veriyorlar ölenlere allah rahmet etsinBeğen Toplam 5 beğeni
-
Hacışiko 12 yıl önce Şikayet Eto yol!!!. daha 20 gün önce ilk defa o yoldan geçtim.aracı kendim kullanıyordum ama insanın aklını allak bullak eden bi yol.gerede-samsun arası yol bir tek bir iki şerit,bi duble insanda akıl kalmıyor.zaten araçlar konvoy halinde.bu arada duyarsız,çılgın,uykusuz,bi sürü çeşit insan o yolda.allah korusun gidenleri.biz de hem kaç defa kaza atlattık,hem atlatılanı gördük.yazık...Beğen Toplam 9 beğeni
-
hasan özdemir 12 yıl önce Şikayet Etölenlere allah rahmet eylesin. yaklaşık bir ay önce o yolu kullandım. yol çalışmaları devam ediyor. sürücüler aşırı hız yapıyorlar. yeni dökülen mıcırlar çok tehlikeli...Beğen Toplam 4 beğeni
-
osman kartal 12 yıl önce Şikayet Eto yol neresi mi. istanbul u ve tum marmara yi karadenize baglayan yol. yillardir tek yon du binlerce insan oldu, son yillarda yol duble yapma calismalari hizlandi ama malesef bircok yer hala tek serit, yolu yogunlastiran diger faktor de yabanci tirlar iran ve gurcistan a gidiyorlar, yol tamamen acilana kadar malesed daha cok can yanacakBeğen Toplam 5 beğeni