Tünelde en acı tesadüf!

Karabük'te meydana gelen trafik kazasında baba ve oğlun kullandığı araçlar çarpıştı. MOBESE kamerası tarafından kaydedilen kazada baba, hayatını kaybetti.

GİRİŞ 21.01.2013 18:41 GÜNCELLEME 22.01.2013 10:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre saat 14.20 sıralarında meydana gelen kazada, Karabük istikametinden Yenice istikametine gitmekte olan Nurettin İncebacak (52) idaresindeki 78 YB 413 plakalı otomobil, hızını alamayarak karşı istikametten gelen Coşkun İncebacak (31) idaresindeki 06 VBE 61 plakalı moloz yüklü kamyona çarptı. Deligeç Tüneli girişinde meydana gelen kazada hurda yığınına dönen araçtan ağır yaralı olarak kurtarılan sürücü Nurettin İncebacak kaldırıldığı Karabük Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saniye saniye MOBESE kameralarına yansıyan kazada devrilen kamyondan çıkarak kendisine çarpanın babası olduğundan habersiz olan şoför Coşkun İncebacak'ın ise, panik halinde sağa sola koşuşturması dikkatlerden kaçmadı. Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu kaza yapanların baba ve oğul olduğunu tespit etti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • benim ben 11 yıl önce Şikayet Et
    canlar gidiyor. baba bariz sekilde karsi seride gecmis ve kacinilmaz son. yolun gerektirdigi hizda gitmemis adamcagiz, karsidan gelen oglu degil bir baskasi olabilirdi, bir de onun vebaline girecekti. burdan cikarmamiz gereken sonuc, canlar gidiyor, suc ondaymis bundaymis farketmiyor, sonucta herkes üzülüyor, onun icin kurallari bilelim, uygulayalim.
    Cevapla
  • METİN AKARSU 11 yıl önce Şikayet Et
    yerli malı diye. bir arabamız yoktur bizim, koç'uda bilmemkimi de şuanda en zengin kimi varsa cumhuriyet döneminin taşeron personelidir. tofaş araç kullananlar bilirler az bişey yağış oldumu yolsa 60 - 70 km hızla frene dokundumu balerin gibi dans etmeye başlıyorsunuz ve yoldada lastikler iz yapmış yağışlı bir yol. almayın kardeşim ayağım yerden kesilsinde ne olursa olsun demeyin işte sonuçları. ALLAH bizlerin yardımcısı olsun...
    Cevapla
  • Selçyk Sarıoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    karayolları %100 suçlu. bi devlet görevlisi gelsin gezsin. tünele 45 derecelik kavisle girildiği nerde görülmüş. ben karabüklüyüm. bu tünellerin içinde bile s çiziyoruz giderken. tünel dediğin dümdüz olur. bi ucundan baktığından zaman diğer ucunu görürsün. incebacak ailesinebaşlığı ve metanet diliyorum. ALLAH cennette kavuştursun.
    Cevapla
  • Mert Mert 11 yıl önce Şikayet Et
    tesadüf değil, tevafuk!. bu kainatta hiç bir şey rastgele,kendiliğinden meydana gelmez. bir yaprak bile ALLAH'ın ilmi haricinde yere düşemezken nasıl olur bir kaza tesadüfe verilebilir?
    Cevapla
  • fazor fazor 11 yıl önce Şikayet Et
    bu başlık stili baydı artık.... "öyle bir şey dedi ki..." "duyunca şok olacaksınız.." "bilin bakalım ne oldu.."" vs. reklam yapar gibi başlık stili baydı artık. ilginç gelip tıklıyoruz, haber sıradan bir haber çıkıyor. her haberde de yapılmazki. insanları yönlendirmeyin. bırakın insanlar haberin başlığında içeriğini tahmin ederek tıklasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var