Osmanlı torunu Müjdat Gezen’i affetmedi

Tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, geçen yıl konuk olarak katıldığı bir TV programında, 2. Abdülhamit’in torunu olan Nilhan Osmanoğlu’na hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanacak.

Osmanlı torunu Müjdat Gezen’i affetmedi
Osmanlı torunu Müjdat Gezen’i affetmedi
GİRİŞ 28.06.2018 07:55 GÜNCELLEME 28.06.2018 08:20
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Müjdat Gezen, geçtiğimiz yıl 2 Şubat günü özel bir televizyon kanalında yayınlanan bir programa katıldı. Programda 2. Abdulhamit'in torunu olan Nilhan Osmanoğlu ile ilgili bir konu konuşuldu. İddiaya göre Gezen, Osmanoğlu'nu hedef alarak, hakaret içerikli bir söz söyledi.

YARGILANACAK

 

 

Osmanoğlu, hakkında söylenen sözler sonrası savcılığa başvurarak Gezen'den şikayetçi oldu. Osmanoğlu'nun şikayeti sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında, geçtiğimiz günlerde Gezen'in ifadesine başvuruldu. Gezen, sözlerinin içeriğinde hakaret olarak değerlendirilebilecek hiçbir ima olmadığını, iddia edildiği gibi hakaret suçunu işlemediğini ileri sürerek "Konuşmanın akışı ve bütünü sırasında seyirci tepkisinin ardından böyle algılanmış olabilir" diye konuştu.

Savcılık tarafından ikili arasındaki olayın uzlaşma kapsamında olduğu belirtilerek dosyaya uzlaştırmacı tevzi edildi. Fakat Osmanoğlu, Gezen'i affetmedi. Savcılık yürüttüğü soruşturma sonrası, Gezen hakkında hakaret suçundan dava açtı. 2.5 yıla kadar hapsi istenen Gezen, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. 

KAYNAK: (DİLEK YAMAN-SABAH)
YORUMLAR 39
  • hikmet öksüz 5 yıl önce Şikayet Et
    ne ünlü oyuncusu ayıcı baryam dışında akılda kalan bir rolü yok ,aklimda kalan u dundar ve levent kircayla biraraya geldiklerinde kakara kikiri yapip gicik gicik kahkaha atması
    Cevapla
  • adem altan 5 yıl önce Şikayet Et
    en ağır ceza olsun
    Cevapla
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Bak iste en guzel demokrasi budur taniyip tanimadan insanlari assagilayan kufur edenlere ders olacak bir ceza verilmeli eskiden cingenelere kurtlere gariban anadolu koyluleriyle kafa bulma devri bitti
    Cevapla
  • Gılgamış 5 yıl önce Şikayet Et
    Nilhan hanımı gelecek dönem milletvekili olarak görmek istiyoruz.
    Cevapla
  • yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık. .bu adamın patavatsız konuşmasına artık dur demeli. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..