Didim’e atanan kaymakam ilk icraatıyla örnek oldu: Çiçek gönderenlere bağış yaptırdı

Aydın’ın Didim ilçesine kaymakam olarak atanan Can Kazım Kuruca, kendisine tebrik çiçeği yollanması yerine Didimli öğrenciler için kullanılmak üzere Didim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na nakdi bağış yapılmasını istedi.

Didim’e atanan kaymakam ilk icraatıyla örnek oldu: Çiçek gönderenlere bağış yaptırdı
Didim’e atanan kaymakam ilk icraatıyla örnek oldu: Çiçek gönderenlere bağış yaptırdı
GİRİŞ 05.09.2022 11:33 GÜNCELLEME 05.09.2022 11:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle 422 mülki idare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle; Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit Adana Vali Yardımcılığına, Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca ise Didim Kaymakamlığına atandı. Gerçekleşen atamaların ardından Didim Kaymakamı Kuruca ilçeye gelerek görevine başladı.

Didim Kaymakamlığı resmi sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımla yeni Kaymakam Kuruca vatandaşlardan kendisine tebrik çiçeği göndermeleri yerine Didimli öğrenciler için kullanılmak üzere Didim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı resmi hesabına nakdi bağış yapılmasını istedi. Kaymakam Kuruca'nın duyarlı davranışı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

VATANDAŞLARDAN RİCA ETTİ

Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca'nın ismini taşıyan paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

"Kıymetli Didimli hemşehrilerim, ilçemizde göreve başlamış bulunuyorum. Sizden ricam, tebrik amacıyla makama göndereceğiniz çiçeklerin yerine, kıymetli Didimli öğrencilerimiz için kullanılmak üzere Didim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı resmi hesabına nakdi bağış yapmanızdır. Yapılacak olan nakdi bağışlar Didim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla öğrencilerimize ulaşacaktır. Şimdiden destekte bulunacak olan hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunarım."

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Osman Demirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Takdire değer bir davranış, Sayın Kaymakamımıza hoş geldiniz diyor ve görevinde başarılar diliyorum. Bir önerim olacak; okul idareleri muhtaç çocuklara bir anket yapsalar," ELİNE PARA GEÇSE NE ALMAK İSTERSİN" İstediğini yerine getirmeye çalışsalar.Yıllar önce okul aile birliği üyesi iken böyle bişey yapmıştık.kimisi, çikolata,kimisi bisiklet, kimisi giysi; bitanesi de anneme ilaç alırım demişti...
    Cevapla
  • Birdal ülge 1 yıl önce Şikayet Et
    Mağdur insanlar çoluk çocuk ve yaşlılara çok güzel davranış Allah razı olsun .Rabbimiz korusun başarılı ve sağlıklı olun dileğimdir
    Cevapla
  • çiçekçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Didim'deki çiçekliler üzülür mü acaba?
    Cevapla
  • cihangir 1 yıl önce Şikayet Et
    bence toplanan paralar, başka ülkelerdeki mazlum kardeşlerimize gitsin. biz her zor duruma göğüs gerebiliriz.
    Cevapla
  • Mahmut Kurusoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli ensar kardeşlere verilsin bence
    Cevapla
  • Ayhan Özçelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem Çiçek hem bağış olaydı Kaymakam bey Makamınız hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..