Taksim'de alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 ağır 2 yaralı

İstanbul Taksim’de yaşanan olayda bir kişi, aralarında alacak verecek meselesi olan kişilere silahıyla ateş açtı. Olayda 1 ağır 2 kişi yaralandı.

Taksim'de alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 ağır 2 yaralı
Taksim'de alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 ağır 2 yaralı
GİRİŞ 10.09.2022 15:27 GÜNCELLEME 10.09.2022 15:42

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Beyoğlu Taksim Talimhane mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden anlaşmazlık olduğu öğrenilen Ali İshak E. ile Recep K. ve Murat K. arasında tartışma çıktı.

SİLAHIYLA VURUP KAÇTI

Bir otelin önünde başlayan tartışmanın ardından aracına binen Ali İshak E., caddede ilerlemeye başladı. Aracın peşinden giden Recep K. ve Murat K., sokakta buldukları sandalye ile otomobilin arka camını patlattı. Bunun üzerine otomobilden inen Ali İshak E., silahıyla Recep K. ve Murat K.’ya ateş etti. Silah sesinin duyan çevredekiler telaşla koşmaya başlarken, sürücüler de araçlarından inerek kaçtı. Olayın ardından kaçan Ali İshak E., silahıyla birlikte, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

1 AĞIR 2 YARALI

Ağır yaralı olarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Murat K.’nın ise hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Recep K.'nın Taksim'deki özel bir hastaneye götürüldüğü ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.  Saldırgan Ali İshak E., sağlık kontrolü ve polis merkezindeki işlemlerinin ardından “kasten yaralamak" suçundan adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti
Devletimizin Kuzey Siyaseti İlham Alınan Kavrama Dair