Araç yangınında yüzü yanmıştı! 8 yaşındaki küçük Halil yardım bekliyor

Aydın'da 3 yaşındayken araç yangınında yüzü yanan ve hayata tutunabilmek için çok sayıda ameliyata giren Halil Geyik (8), yüzündeki yanık izlerinin yok olması için gereken 600 bin lira için yardım bekliyor.

Araç yangınında yüzü yanmıştı! 8 yaşındaki küçük Halil yardım bekliyor
Araç yangınında yüzü yanmıştı! 8 yaşındaki küçük Halil yardım bekliyor
GİRİŞ 18.10.2022 12:53 GÜNCELLEME 18.10.2022 14:29

Aydın'ın Söke ilçesinde henüz 3 yaşındayken araç yangınında yüzü yanan İsmail ve Halime Geyik çiftinin oğlu 8 yaşındaki Halil Geyik, yüzündeki yanık izleri için yardım bekliyor. Bugüne dek birçok ameliyata girerek hayata tutunan Geyik'in yüzündeki yanık izlerinin giderileceği 600 bin TL gerekiyor.

'HALİL İÇİN UZANACAK YARDIM ELLERİNİ BEKLİYORUZ'

Hayata tutunabilen ve daha önce de çok sayıda çeşitli ameliyatlar geçiren Halil’in yanık izlerinden kurtulabilmesi için 600 bin lira gerekiyor. Yardım Kampanyası için Aydın Valiliği’nden gerekli izinleri aldıklarını belirten anne Halime Geyik,  yapılacak desteklerle oğlunun yeniden eski günlerine dönmesini umut ettiklerini söyledi. Anne Halime Geyik, “Halil için uzanacak yardım ellerini bekliyoruz” dedi.

Araç yangınında yüzü yanan Halil Geyik

'DAHA ÖNCEKİ DESTEKLERİNİZLE OĞLUM BUGÜNKÜ HALİNE KAVUŞTU'

Daha önce geçirdiği ameliyatlarda destek ellerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Anne Halime Geyik; “Daha önce düzenlediğimiz kampanyalarla oğlum bugünkü haline kavuştu. Herkesten Allah razı olsun. Acının izlerinin tamamen silinmesi, oğlumun ve bizlerin yeniden yüzünün gülmesi için bir kez daha desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!