Alkollüyken kaza yaptı, felaket ihbarı yapıp ekipleri teyakkuza geçirdi

Sakarya'da alkollü araç kullanırken kaza yaparak su kanalına uçan K.G., kazadan sonra polis ekiplerine yaptığı ihbarla tüm ekipleri teyakkuza geçirdi.

Alkollüyken kaza yaptı, felaket ihbarı yapıp ekipleri teyakkuza geçirdi
Alkollüyken kaza yaptı, felaket ihbarı yapıp ekipleri teyakkuza geçirdi
GİRİŞ 18.10.2022 14:23 GÜNCELLEME 18.10.2022 16:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşanan olayda, alkollü araç kullanırken kaza yapan K.G., aracıyla su kanalına uçtu. Kaza sonrası polislere ihbarda bulunan K.G, ekiplere yaptığı ihbarla da tüm ekipleri teyakkuza geçirdi.

Sakarya alkollü sürücü kaza

'BURADA ÖLÜ VE YARALILAR VAR'

Olay, Kuzuluk Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen K.G. idaresindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak su kanalına düştü. "Burada ölü ve yaralılar var, bir kişi de boğuluyor" ihbarında bulunan sürücü, ekipleri harekete geçirdi. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kazada sadece sürücünün araç içinde sıkışarak yaralandığını tespit etti. Yapılan çalışma neticesinde sürücü araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi yapılan sürücü, Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sakarya alkollü sürücü kaza

Sakarya alkollü sürücü kaza

Sakarya alkollü sürücü kaza

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    kimse yaşam tarzıma karışamaz istediğim kadar içerim kalbim temiz benim ben atatürkçüyüm
    Cevapla
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    ölene kadar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü