Kedilerin Babası lakaplı Cemal amca, kendi imkanlarıyla 80 tane kedi besliyor

Kayseri'de yaşamını sürdüren 58 yaşındaki Cemal Soya, kendi imkanlarıyla 80 tane kedi besliyor. Soya, yaralı kedilerinde bakımlarını üstleniyor.

Kedilerin Babası lakaplı Cemal amca, kendi imkanlarıyla 80 tane kedi besliyor
Kedilerin Babası lakaplı Cemal amca, kendi imkanlarıyla 80 tane kedi besliyor
GİRİŞ 21.10.2022 14:45 GÜNCELLEME 21.10.2022 14:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kayseri'de halk tarafından 'kedilerin babası' lakabıyla tanınan 58 yaşındaki hayvansever Cemal Soya, kendi imkanlarıyla 80 tane kedi besliyor. Yaralı kedilerin de bakımlarını üstlenen Soya, vatandaşların kedilere mama desteğinde bulunmasını istiyor.

'MAHALLEDE TANIDIKLAR BANA 'KEDİLERİN BABASI' DER'

Kedilere kendi imkanları ile elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığını söyleyen Soya, "Bu sokak kedilerine kendi imkanlarımla, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. 80 tane kedi var, acıktıklarında buraya gelip mamalarını yiyorlar, sonra tekrar gidiyorlar. 10-15 tanesi burada kalır, geri kalanı sadece mama yemeye gelir. Gece gelen misafirleri saymıyoruz zaten. Mahallede tanıdıklar bana 'kedilerin babası' der, kedilere baktığım, onlarla ilgilendiğim için. Biz elimizden geldiğince kedilerle ilgileniyoruz, hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz, mama yardımında bulunmaları yeterli bizim için. Kış geliyor, havalar soğuduğu için buradaki hayvanlarda gün geçtikçe çoğalacak" dedi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Davut Parlakbey 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Bu arkadaş boş bir iş peşinde. Ne hikmets eson zamanlarda bir kedi köpek sevgisi moda oldu. Insanları sevmek ve onlara yardımcı olmak ikinci üçüncü seviyeye düştü.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda