17 yaşındaki liseli Yiğit, öğretmeninin evinde cansız bedeni bulundu

Antalya'da 17 yaşındaki lise öğrencisi Yiğit Kalpak (17), gece vakti arkadaşlarıyla gittiği Almanca öğretmeni H.G.'nin evinde ölü bulundu.

17 yaşındaki liseli Yiğit, öğretmeninin evinde cansız bedeni bulundu
17 yaşındaki liseli Yiğit, öğretmeninin evinde cansız bedeni bulundu
GİRİŞ 21.10.2022 15:34 GÜNCELLEME 21.10.2022 15:34
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Yiğit Kalpak isimli 17 yaşındaki lise öğrencisi, arkadaşlarıyla gece vaktinde  Almanca öğretmeni H.G.'nin (30) evine gitti. İddiaya göre Almanca öğretmeni H.G., Yiğit Kalpak ve arkadaşları oturdukları sırada uyuşturucu madde kullandı. İlerleyen saatlerde Kalpak, 2 arkadaşıyla birlikte öğretmeninin evinde kaldı. Diğer 3 arkadaşı ise evden ayrıldı. Sabah saatlerinde ise uyanan öğretmen H.G., öğrencisi Yiğit Kalpak'ı tüm çabalarına rağmen uyandıramaması nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi.

ÜSTÜNÜN ÇIPLAK, EVİN İSE TEMİZLENMİŞ OLDUĞU BELİRLENDİ

İhbarla adrese gelen sağlık ekipleri, Kalpak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, evdeki incelemede, Kalpak'ın üstünün çıplak, evin temizlenmiş olduğunu belirledi. H.G. ile diğer 5 kişi, ifadelerine başvurulmak üzere Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Antalya öğretmeninin evinde ölü bulunan lise öğrencisi

UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIĞI BELİRTİLDİ

Gençlerden birinin polise verdiği ifadede, olayın gerçekleştiği saatlerde evdeki herkesin uyuşturucu madde kullandığını belirttiği öğrenildi. Öğretmen H.G.'nin ise, öğrencisiyle arkadaşlarının gece kendisine bir şeyler içmek için geldiği, sadece kahve içip saat 03.00 sıralarında uyuduğu, sabah saatlerinde ise Yiğit Kalpak'ı odada hareketsiz gördüğünü anlattığı ortaya çıktı. Kalpak'ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

Antalya öğretmeninin evinde ölü bulunan lise öğrencisi

Antalya öğretmeninin evinde ölü bulunan lise öğrencisiAntalya öğretmeninin evinde ölü bulunan lise öğrencisi

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Ülke 1 yıl önce Şikayet Et
    Sence ne!!! Ögrencisini eve aliyor uyusturucu kullaniyirlar orda kaliyor ve ölüyor ne denmesi gerekiyor aferin dersmi calisiyorlardì desin millet
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    İyiki savcı veya hakim degilsiniz kişiyi cani yaptınız sapık yaptınız işin aslını bilmeden zan kötü birşeydir zan’dan kacının
    Cevapla
  • VANLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmeni ile ne samimiyet
    Cevapla
  • Sezgine 1 yıl önce Şikayet Et
    Ücretli öğretmen. Hep samimi, hep yaştas olurlar. Sonra üzülurler çok üzülurler. Gençlere mesafe koymak şart.
    Cevapla
  • Cccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Samimiyet bu canili yapmasını gerektirmez
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yaşarsan öyle ÖLÜRSÜN!İşte en açık ISBATI.Ne kadarda doğru söylenmiş bir söz.Herkes SEVDİĞİ İLE BERABER OLACAK AHİRETTE.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnternetin hertürlü pisliyi insanların cebine soktuğu bir dönemde denetim ve biraz sıkı yönetim şart
    Cevapla
  • Öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka , internetin icadından önce insanlar sigara ,alkol ve uyuşturucu kullanmıyormuydu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık