Alanya'da yetişti! En ağır avokado seçildi

Alanya Belediyesi tarafından Tropikal Meyve Festivali Etkinlikleri düzenlendi. Etkinlik kapsamında yapılan 'En Ağır Avokado' yarışmasında Ayşe Becek'e ait görenleri şaşkına çeviren 610 gram ağırlığındaki avokado birinci seçildi.

Alanya'da yetişti! En ağır avokado seçildi
Alanya'da yetişti! En ağır avokado seçildi
GİRİŞ 23.10.2022 09:46 GÜNCELLEME 23.10.2022 09:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Tropikal Meyve Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri çerçevesinde ‘En Ağır Avokado’ yarışması yapıldı. 10 çiftçi yarışmaya katıldı. Zahide Yetiş’in sunduğu yarışmada jüri üyeleri ise Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen, ünlü şef Zeki Açıköz ve Alanya Belediye Başkanın eşi Yücel Yıldız oldu.

Alanya 610 gram ağırlığındaki avokado

610 GRAM AĞIRLIKLA BİRİNCİ OLDU

Bir bir hassas terazi üzerinde tartılan avokadoların ağırlığı not edildi. Yapılan incelemelerde yarışmada en ağır avokado 610 gram ile üretici Ayşe Becek’in oldu. Yarışmada ilk üçe para ödülü verilirken, diğer katılımcılara avokado toplama aparatı verildi.

Alanya 610 gram ağırlığındaki avokado

Alanya 610 gram ağırlığındaki avokado

Alanya 610 gram ağırlığındaki avokado

Alanya 610 gram ağırlığındaki avokado

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    öşrünüzü zekatınızı verin unutmayın loooooo.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    İç hastalıklarına şifa deposu. Yemekten Bismillah sonrası Elhamdülillah.
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bol ürün ve kazanç versin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler