Beyoğlu’nda kan donduran cinayet: Yaşlı kadının boğazını kesip bileziklerini çaldılar

Beyoğlu'ndaki Kulaksız Mahallesi'nde tüm mahalleyi ayağa kaldıran bir cinayet işlendi. 3 katlı binadaki bir daireye giren hırsızlar, uykudaki Mevlüde A'nın boğazını kesip kolundaki bilezikleri çalarak kayıplara karıştı.

GİRİŞ 23.10.2022 10:20 GÜNCELLEME 23.10.2022 21:21
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Kulaksız Mahallesi'nde uzun süre çok konuşulacak bir cinayet işlendi. Saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın giriş katındaki daireye 2 kişi girdi. Daireye giren hırsızlar bir süre dolaştıktan sonra evde uyuyan Mevlüde A'nın kolundaki bilezikleri gördü. Yaşlı kadın, hırsızlar kolundaki bilezikleri çalmaya çalıştığı esnada uyandı.

BOĞAZINI KESTİLER, BİLEZİKLERİNİ ÇALIP KAÇTILAR

Gördüğü manzara karşısında korku dolu anlar yaşayan Mevlüde A., bir süre hırsızlarla arbede yaşadı. Yaşanan arbedede hırsızlar, Mevlüde A'yı darp ettikten sonra boğazını kesip kolundaki bilezikleri çaldı. Olay yerinden hızlıca kaçan hırsızlar kayıplara karıştı.

Beyoğlu cinayet

YAŞLI KADIN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Binaya gelen olay yeri ekipleri ise dairede detaylı inceleme yaptı.

Beyoğlu cinayet

YERDE YATAN ANNESİ İÇİN YARDIM ÇIĞLIĞI ATTI

Yoldan geçerken yardım çığlıklarını duyup binaya giren ve  yaşlı kadının cansız bedeni gören  Eyüp Gündüz, “Yoldan geçiyordum ben o anda işte bir bayan geldi. İmdat diye bağırdı. Yardım istediğini söyledi. Bende ne oldu diye sordum. Gel dedi. Yardım edeceksin dedi. Baktım ki çeke çeke getirdi beni. O anda içeri girdim bende kadın yerde yüzüstü yatıyordu. Ondan sonra ne oldu dedim. İşte böyle böyle yatan kişi var dedi. Kim yatan kişi dedim. Annem annem dedi. Sen onu mu söylüyorsun abla dedim. Baktım böyle yerde yatıyordu kadın. Yüzü kapak yatıyordu. Sırtında yara vardı, boğazı kesilmişti. Ondan sonra baktım. Mahallede ki bir kaç kişiye sordum. Hiç gören olmadı mı burada dedim. Valla ben bir şey duymadım dedi. Bir kişi görmüş dedi.  2 kişiyi görmüşler dedi. Yabancı uyruklu olduklarını söylediler.  Elinde yüzükler var. Onu da almışlar” dedi.

Beyoğlu cinayet

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan Mevlüde A’nın cansız bedeni gerekli incelemeler yapılması için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Beyoğlu cinayet

Beyoğlu cinayet

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    suçu meslek yapanları salmayınız dürüste masuma vatansevere eziyet gasp cinayet olarak dönüyor yetkililer vebali boynunuzda lütfen salmayınız
    Cevapla
  • bi sosyolog 1 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlığın cezaları kesinlikle şeriatla verilmeli .
    Cevapla
  • a.60 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam kanunu çıksın.
    Cevapla
  • Hakimiyet ALLAH'ın 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'ın hükümlerini uygulamazsanız ALLAH'a şirk koşmuş olursunuz ve toplumu ifsad edersiniz, güven ve adaleti bitirirsiniz. Yeter artık
    Cevapla
  • ibo 1 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmeli artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza