Kayseri'de şaşırtan olay: Önce maça çıktı, sonra evlilik teklifi yaptı

Kayseri'de Bölgesel Amatör Ligi'nde yer alan Talasgücü Belediyespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Erkan Kapar, Suvermez Kapadokyaspor ile karşılaştıkları maçta son düdükle birlikte kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı.

Kayseri'de şaşırtan olay: Önce maça çıktı, sonra evlilik teklifi yaptı
Kayseri'de şaşırtan olay: Önce maça çıktı, sonra evlilik teklifi yaptı
GİRİŞ 01.11.2022 10:36 GÜNCELLEME 01.11.2022 10:36

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grubun 5. haftasında Talasgücü Belediyespor ile Suvermez Kapadokyaspor karşılaştı. Talasgücü Belediyespor ile Suvermez Kapadokya arasında oynanan futbol maçı sonrası Talasgücü Belediyespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Erkan Kapar, kız arkadaşı Kader Köşk için arkadaşlarıyla birlikte bir sürpriz gerçekleştirdi.

MAÇIN SON DÜDÜĞÜYLE YÜZÜĞÜ ÇIKARDI

1 yıldır beraber olduğu kız arkadaşı Kader Köşk'e maçın ardından sahaya davet eden Erkan Kapar, diz çökerek yüzüğü çıkartarak evlilik teklifi etti. 

Kader Köşk'ün "evet" demesi sonrası takım arkadaşları genç çifti tebrik etti.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"