Ekmek teknesi yanan köftecinin feryatları yürek burktu: Vay gitti benim köfte arabam

Tekirdağ'da Çorlu-Çerkezköy yolu üzerinde köfte satarak geçimini sağlayan İbrahim İnce'nin köfte arabası yanarak kullanılamaz hale geldi. İnce'nin o anlarda feryat edip hüngür hüngür ağlaması ise yürek burktu.

GİRİŞ 28.11.2022 10:08 GÜNCELLEME 28.11.2022 10:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ergene ilçesi Yulaflı sapağında, köfteci İbrahim İnce’nin, marşa basıp çalıştırmak istediği minibüsünde yangın çıktı. Bir anda minibüsü saran alevler durdurulamayınca itfaiyeden yardım istendi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri minibüste çıkan yangına müdahale ederek söndürdü.

FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Yanan minibüs kullanılamaz hale geldi. Minibüs sahibi İbrahim İnce, 15 yıldır köftecilik yaptığı çok sevdiği minibüsünün yanmasına çok üzüldüğünü ifade etti. Yangın anı telefon kamerasına yansırken, İnce’nin sözleri ise yürek burktu. Çaresizce minibüsünün yanışını izleyen İnce, “Vay gitti benim köfte arabam vay” diyerek hüngür hüngür ağladı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yardımcı olan kardeşimden Allah razı olsun. Allah ona daha çok versin. Âmin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kardeşimizin arabasını almak istiyorum nekadr fiati çok geçmiş oksun köfteci kardeşim üzülme biz varız
    Cevapla
  • Karamürselli Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Teker kırılınca yol gösteren çok olur.
    Cevapla
  • Marasli 1 yıl önce Şikayet Et
    Arabaya bakim yapmasan böyle olur kardes, gecmis olsun, cana gelecegine mala gelsin. Yenisi alinir, devlet kredi imkani sunuyor. Sen dert etme al birtane mününüs yeniden yap. Yanan Münübüsdür senin Yetis köfteci ismin degildir. Kazanirsin yine. bunda da vardir bir hayir.
    Cevapla
  • OTTOMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Durumun yoksa bir hayır sever El atar sana inşallah mal bir şekilde yerine gelir Geçmiş Olsun Yine Şükür ki Senin Canına bir şey olmamış usta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak