Kars'ta minibüs ile otomobilin çarpıştığı feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Kars'ta meydana gelen feci kazada minibüs ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 19.03.2023 09:43 GÜNCELLEME 19.03.2023 10:41

Kaza; Halitpaşa Mahallesi eski Devlet Hastanesi yolunda meydana geldi. S.K. idaresindeki 36 D0011 plakalı minibüs, A.Z. idaresindeki 42 RM 484 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil yoldan çıkarak takla attı.

1 ÖLÜ, 4 YARALI

Kazada otomobilde bulunan A.Z., M.Z., F.Z., A.Z. ve D.Y.Z yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri ile polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Hastane de tedavi altına alınan yaralılardan F.Z. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Öte yandan kaza ile ilgili tahkikat başlatılırken, minibüs sürücüsü S.K. gözaltına alındı. 

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!
Yunanistan ve Türkiye'nin ortak yemeği! En iyisi Türk mutfağından seçildi...