Cem Yılmaz: Siyaset seni hiç sevmiyorum

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter'da paylaştığı mesajında, "Onca güzel şey aleyhine çevrilen, üzerine nefret çekilen insanlara ayıp oldu diyorum. Siyaset seni hiç sevmiyorum diyorum" diye yazdı.

Cem Yılmaz: Siyaset seni hiç sevmiyorum
Cem Yılmaz: Siyaset seni hiç sevmiyorum
GİRİŞ 04.06.2013 17:58 GÜNCELLEME 04.06.2013 17:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cem Yılmaz, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Onca güzel şey aleyhine çevrilen, üzerine nefret çekilen insanlara ayıp oldu diyorum. Siyaset seni hiç sevmiyorum diyorum. yav he he diyosun.

Magazin devreden çık artik! Gülek mi kankka "yazan kardesimi gördükçe; Nasrettin hocadan gelsin "bana gülme de kime gülersen gül" diye yazdı.

Cem Yılmaz, Taksim Gezi Parkı'ndaki ağaçların sökülmesine karşı çıkanlara yapılan müdahalelerin ardından başlayan ve bugün yedinci gününe eylemlere de destek vermiş "Ağaçtan yanayız, sopadan değil" diyerek "Yahu şu gaz sıkma işini bir bitirin.. Bu insanlar düşman mı? Kaç yerden mesaj geliyor öleceğiz diye günahtır ayıptır ya! Kimi kimden koruyosun?" diye seslenmişti.

YORUMLAR 6
  • Sahra- 12 yıl önce Şikayet Et
    ben şunu hiç anlamıyorum... medyatik ünlülerin iç yüzlerini henüz keşfetti halkımız,şimdi buna "günaydın" mı demeliyim..? Arkadaşlar rengini belli etmesi için bu eyleme katılması şart mıydı? hareketleriyle,esprileriyle,yaşam biçimleriyle,ahlaki fukaralıklarıyla renklerini belli etmediler mi? 28 Şubat döneminde Müslüman kesime mi sahip oldular,taraf oldular..? Renklerini o zaman belli etmediler mi..?Arkadaşlar bu insanlar yıllardır renklerini belli ediyorlar hatta gözümüzün içine oskarak bunu yapıyorlar fakat biz "RENK KÖRÜ" isek adamlar ne yapsın..??
    Cevapla
  • fahri aydın 12 yıl önce Şikayet Et
    bence polis. burjuva soytarılarından halkı koruyor
    Cevapla
  • arthur 12 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendine kötülük ettin. Siyasete girdin, rengini belli ettin. Sana olan saygım sıfıra indi ama bu sana birşey kaybettirmez. bu saatten sonra. Keşke 1990 larda ilk defa piyasaya çıktığında rengini belli etseydin... O kadar zaman sakladığın gerçek yüzünü bilmeden sana saygı duydum boşuna.
    Cevapla
  • Mertoğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    Ahahaha!!!. Bizde sizi sevmiyoruz zaten merak etmeyin... Siyaset size yaramaz... Sizin safınız belli!!!
    Cevapla
  • Bilo Villa 12 yıl önce Şikayet Et
    ...... gazdan kimsenin geberdigini gormedimde elinde tabanca ve bilimum silahla dolasan tehdit eden eylemci gordum... onlarda polis felan degildi... su biryerlerini yirtanlari durdurup sorsalar: niye buradasiniz? buyuk bir kismi -: agaclari kesiyorlarmis felan der.. e buyuk kismi ise soruyu bile anlayamaz bence..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırtında un taşıyordu! Vahşice katledildi
Gazze'de son 24 saatte 88 şehit!