Gökhan Güney'den hayati karar! 10 dakikada bitti

Ses ve sinema sanatçısı Gökhan Güney, 40 yıl önce büyük bir aşkla evlendiği üç çocuğunun annesi Fatma Güney'den tek celsede boşandı.

Gökhan Güney'den hayati karar! 10 dakikada bitti
Gökhan Güney'den hayati karar! 10 dakikada bitti
GİRİŞ 10.02.2014 05:51 GÜNCELLEME 10.02.2014 07:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Anadolu Aile Mahkemesi'ne geçtiğimiz günlerde bir dilekçe veren Gökhan Güney, 40 yıl önce büyük bir aşkla evlenen Fatma Güney'den anlaşmalı olarak boşanmak istediğini belirtti. Gökhan Güney dilekçesinde "Farklı görüş ve düşünce nedeniyle, fikren ve ruhen anlaşamamaktayız. Evlendiğimizden beri var olan karakter uyumsuzluğu, 3 çocuğumuz olmasına ve evlendiğimizden bu yana 40 yıl geçmesine rağmen giderilememiştir. Evlilik birliğimiz temelinden sarsılmıştır. Bundan böyle karı- koca olarak birlikte yaşamamız da mümkün değildir" dedi. Evliliklerinin bundan sonra devam etmesinin her ikisini de yıpratacağını belirten Güney, çocuklarını ve kendi menfaatlerini de düşünerek eşi ile aralarında anlaştıklarını ve boşanmaya karar verdiklerini, fiilen biten evliliklerinin hukuken de bitmesi için boşanmalarına karar verilmesini talep etti.

ANLAŞARAK...

Mal paylaşımı konusunda aralarında anlaştıklarını belirten Güney, protokol gereği birbirlerinden maddi ve manevi tazminat taleplerinin bulunmadığını söyledi. Mahkeme hâkimi aralarında anlaşan Güney çiftinin boşanmalarına karar verdi. Güney çiftinin 40 yıllık evlilikleri 10 dakikada tek celsede bitti.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 5
  • semih barış 10 yıl önce Şikayet Et
    MUSTAFA SERT. benim demek istediğim; insanlar boşanacaksa hiç evlenmesin daha iyi.çocuklar ortada kalıyor.gelecekleri mahvedilyor.
    Cevapla
  • Mustafa Sert 10 yıl önce Şikayet Et
    SEMİH BARIŞ. Öncelikle söyleyeyim, böye magazin haberlerine rağbet etmememiz gerek.Neden buradayım derseniz en çok okunan haber sütununda gördüğüm için.... Siz evliliğe karşı olduğunuzu belirtmişsiniz.Bende görüşlerimi ve olması gerekenleri kısaca yazayım.(kesinlikle hakaret-sataşma amaçlı değildir) Hepimizinde Anne-Babası var ve bunların belli olması gurur kaynağımızdır. Peki Anne-Kız kardeş-Teyze-Hala......gibi canlarımız nikahsız birilerinin kollarında gezerken ne kadar seyredebiliriz????? Sokakta yürürken bile yan bakan erkeklere haddini bildirmek için katlandığımız cefalara,anlattıklarım karşısında madalyamı takarız acacba????? Bizim(müslümanların) ölçümüz sözüm o'na sanatçı-sosyete vb. kesimi olamaz!!!!!!!!
    Cevapla
  • Monte Cristo 10 yıl önce Şikayet Et
    İlginç. Boşanma nedeni farklı görüş ve düşünce nedeni ile yahu 40 yıl yaşamışsın bundan sonra mı yaşamayacaksın genç ve en deli zamanında katlanmışsın bu zamandan sonra mı problem çıkarıyorsun saçmalığa bak.
    Cevapla
  • semih barış 10 yıl önce Şikayet Et
    en iyi çözüm;. hiç evlenmemektir.evlilik bana göre saçmadır.artık 21. yüzyılda evlilik diye bir şey olmaması gerek.
    Cevapla
  • ramazan koc 10 yıl önce Şikayet Et
    hep kötü örneksiniz. yeni evleneler veya boşanmakla boşanmamak arasında bocalayanlara emsal teşkil edecektir milletimiz sanatçıların özel hayatlarını yakından takip ediyor ve etkilenmeleride kolaylaşıyor üç beş sanatçıdan hariç hepsinin aile hayatı diye bir kavramı kalmamış o şununla şu bununla magazinsel bir hayat dünyada aile kavramına en çok değeri veren TÜRK milletini paramparça etti bu sanat camiası, yinede 40 yıl sabretmiş GÜNEY ailesi tebrik etmek lazım çünkü şimdiki gençlik bırakınız 40 yılı 40 gün sabredemiyor, küçücük bir zaman kesitinde boşanma istatiği vereyim 2012 yılının I. Döneminde, boşanma sayısı geçen yılın aynı dönemine göre % 5,8 artarak 33 474’e yükselmiştir. Yazık milletimize durumumuz içler acısı uymayalım sanatçılara, avrupa ya ,amerika ya sarılalım ALLAH'ın emirlerine Peygamber efendimizin sünnetlerine...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…