Leman Sam: Hacca ve umreye kesinlikle gitmem

Bir AVM'de hayranlarıyla bir araya gelen ünlü sanatçı Leman Sam, hacla ilgili bir soruya ilginç cevap verdi.

GİRİŞ 20.04.2014 11:23 GÜNCELLEME 20.04.2014 12:37
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Sam, Edirne'de bir AVM'de hayranlarıyla imza gününde bir araya geldi. Bazı ünlü isimlerin umreye ve hacca gitmeleri konusunda bir şey konuşmak istemeyen Sam, gerçekten isteyerek inandıkları için gidenlere saygısının sonsuz olduğunu ifade etti.

ŞOV İÇİN GİDENLERE GÜLÜYORUM

Bir takım insanların dikkatini çekmek için şovlara ilgilenecek vaktinin olmadığını kaydeden Sam, umre ve hacca şov için gidenlere güldüğünü belirtti.

HACCA VE UMREYE KESİNLİKLE GİTMEM

Sam, "Kim ne isterse onu yapsın ben hacca ve umreye kesinlikle gitmem, Araplara para vermek istemiyorum" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 54
  • NAİL ERDOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    DİN PARAYLA KAZANILMAZ LEMAN HANIM İNSANLAR FARZ İÇİN GİDİYOR.. Ne kadar inaçsız olduğunuzu tescillediniz. İnsanlar ibadet için gidiyor sen işi ticarete dökmüşün yazık birde sanatçısın. seninde kızıyında artık müziklerini ne dinler ne de satın alırım senin dinsizlik propağandan çok yanlış inanmayabilirsin bari müslümanların ibadetine dil uzatma mevlam seni ıslah eylesin.
    Cevapla
  • bilge 10 yıl önce Şikayet Et
    kadın iki yüzlü değil, neyso -o . dindarıp değip dini değerleri hiçe sayan ,dalga geçen ,her türlü kötülüğü Müslüman maskesi ile işleyip topluma --ya gördünüz mü şu -şu kötülükleri yapıyor birde Müslümanım diyor ,zaten hacı hocadan korkacaksın' tarzındaki toplumdaki olguyu ,dine ve dindarlara önyargılı -dışlayıcı -ötekileştirici düşünceyeyi oluşturanlar topluma -ahlaka -gençlere -değerlerimize çok daha fazla zarar veriyor.leman sam ise benim bu taraklaerda bezim yok ,dini kurallar beni bağlamaz diyor ,açıkça safını belli ediyor ve yaptıkları kendini mütedeyyin olarak gören halk tarafından ne örnek alınıyor nede islamla özdeşleştirilip Müslümanlara zarar veriyor . onuda onun gibi yaşayanlar seviyor sonuçta burası demokratik bir ülke .
    Cevapla
  • Ben kendim 10 yıl önce Şikayet Et
    maarif71 kardeş,. Herkes ilk olarak gözden çıkarabileceği, kendisine fuzuli gelen masrafları başka yerlere harcamayı düşünür. Bu kimine göre bir cami inşaatı, kimine göre hac, kimine göre heykellerdir. O senin dediğin ikilemi hacca giderse alem-i İslam için infak edecek tek kuruşu bile kalmayacak kadar fakir olanlar düşünsün. Yoksa yılda sigaraya, yeni telefona, gezmeye, tozmaya onun 5 mislini harcayanlar hacca gideceğnize şunu yapın derse olmaz. Nerede bir cami yapılsa, hemen "onun parasıyla kaç bilmem kaç tane şu bu yapılırdı" diye hesaba girişenler, önce milyonlarca dolara taştan kelleler yapanlara laf etsin.
    Cevapla
  • Majestelerim 10 yıl önce Şikayet Et
    Arapların da senin parana ihtiyacı yok zaten.... ZİHNİYETE BAKAR MISINIZ...Rabbim sen araplara para veresin diye HAC emrini vermemiş Kİ, sen araplara para versen noluuuur, vermesen nolur..
    Cevapla
  • Imran Demir 10 yıl önce Şikayet Et
    maarif71. maarif 71 kardes, hac farz kilinmistir güc getirenlere.söyledigin mantikli görünsede Allahin emri karsisinda müminin tercih yapma sansi yoktur. ayrica zekat sadece zenginlere farz kilanmamistir. gücü oraninda herkes vermeli. bes on farketmiyor. ölcüsü amelidir maddi ölcüsü önemli degildir. bir lira olsa bile gücün neyse onu verirsin önemli olan niyet.hac ve umrunin hikmeti elbette Allahin katindadir. ama söyle bir elestiri yapabiliriz oraya akan paralar nereye gidiyor? türkiye devlet olarak bunu sorabilir ama ümmet olarak milliyetcilik , ve mezhep cilik batagindan kurtulamadik. herkes ben en iyisi en dogruyusum diyor. ve satanist masonlar tagudi sistemleriyle mali götürüyor. bugun namus din ahlak hepsi neredeyse havaya ucurulmus durumda.bu yönüyle haklisin. bir zamanlar islam dünyasi endülüste dünyanin ilim merkeziyidi bütün avrupaya ordan amerikaya ilim gitmistir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim