Zerrin Özer'den çok sert 'Erdoğan' tepkisi

Erdoğan'ın davetine katılan isimlerden biri olan Zerrin Özer sert konuştu: Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller

Zerrin Özer'den çok sert 'Erdoğan' tepkisi
Zerrin Özer'den çok sert 'Erdoğan' tepkisi
GİRİŞ 13.07.2014 17:11 GÜNCELLEME 14.07.2014 05:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ‘Vizyon Belgesi’ni açıkladığı toplantıya katıldığı gerekçesiyle eleştirilen ünlü isimlerden Zerrin Özer tepkilere yanıt verdi.

Salaklığınızdan birleşemiyoruz anladın mı hıyar

‘Vizyon Belgesi’ toplantısına katılması, Alevi kimliği üzerinden tartışma konusu yapılan ve boynunda taşıdığı ‘Zülfikâr’ kolyesine gösterilen tepkiler üzerine Sanatçı Zerrin Özer, Twitter hesabından sert açıklamalarda bulundu.

Özer, şunları söyledi: “Zülfikarıma laf yok... Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller... Düne kadar Aleviyim demeye korkan cahiller Zülfikarı ilk takan Aleviyim. Sizin salaklığınızdan birleşemiyoruz.. Yoksa kim bizim kadar çoğunluk. Yıllardır, korka korka saklandınız utançmışız gibi. Bana Alevilikten söz etmeyin de karşıma gelin korkaklar!!! Bu arada ettiğiniz ahlaksızca sözlerle benim hiç işim olmaz.Yani kendin yazıyorsun kendin okuyorsun,anladın mı hıyar?”

YORUMLAR 8
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Zerrin Özer Sizi Tebrik Ediyorum. Çapulcular sanırım mesajı aldılar buradan onlara ekmek yok
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    K.MURAT. sanatçı bütün milletin sanatçısısdır diyorsun peki Ahmet kayaya yapılan linç kampanyasındaki sanatçılarda milletin sanatçısımıydı yoksa o zamanki sistemin sanatçsısmıydı.şunu unutma her iktidarın kendine göre sanatçısı vardır o zman Ahmet kayaya çatal bıçak fırlatan sanatçılar ve şimdiki herkesime hitap eden sanatçılar şimdiki sanatçılar zararsızdır hedefsizdir o zmanki sanatçılar kuklaydı maşaydı ama hallerini görüyoruz şimdi
    Cevapla
  • K..MURAT 9 yıl önce Şikayet Et
    burada . yanlış olan zamanlama. bir ülkenin sanatçıları elbette başbakanla görüşür ve görüşmeli. ama seçim odaklı bir faliyette bulunması hoş değil. ha oyunu da verebilir. çünkü sanatçı bütün milletin sanatçısıdır..
    Cevapla
  • serkan demirdağ 9 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi yürekli sanatçılara ihtiyaç var. herkes zerrin hanım gibi samimi, yürekli, delikanlı olsaydı bu ülkede hiçibir sorun kalmazdı.HELAL OLSUN!
    Cevapla
  • Ali Amca 9 yıl önce Şikayet Et
    TOPLUM GERİLİYOR. İnsanların Başbakanla aynı ortamda bulunmasına bile TAHAMMÜL edemiyorlar !... Ondan sonra neymiş, Başbakan Toplumu geriyormuş, ötekileştiriyormuş bir sürü zırva !... Önce kendinize bakın !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan son dakika ateşkes açıklaması: Biz ateşkesi kabul ettik
Kral Charles'ın ilk yağlı boya portresinde korkunç detay!