Murat Göğebakan’a veda

Lösemi tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan için istanbul'da cenaze töreni düzenlendi.

GİRİŞ 01.08.2014 14:07 GÜNCELLEME 01.08.2014 15:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış


Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Murat Göğebakan için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Hastalığı döneminde Göğebakan’ı evinde ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da cenaze törenine katıldı. Duygulu olduğu gözlelenen Erdoğan, uzun süre Murat Göğebakan'ın tabutuna baktı.

Erdoğan'ın yanı sıra törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve bir çok siyasetçi katıldı.

Tören için camiye gelen Göğebakan’ın oğlu Bülent Göğebakan ve yakın arkadaşı Feridun Özdemir, taziyeleri kabul etti.

Göğebakan’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından memleketi Adana’ya götürülmek üzere yola çıkartıldı.

MEZARI HAZIRLANDI

Murat Göğebakan’ın vasiyeti üzerine mezarı Adana’nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’ndaki dedesi Hasan ve babaannesi Sultan Göğebakan’ın kabrinin yanına kazıldı.

Göğebakan’ın cenazesi bugün Adana’ya getirilerek morga konulacak, yarın da öğle namazının ardından toprağa verilecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • volkan kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı partizan olmamalı. Sanatçı kişi eğer partizan olursa karşı partidekiler nazarında değerini yitirir. İyi sanatçıydı ama sırf akp li diye, sırf Erdoğan onu seviyor diye adamdan soğumuştum. Allah rahmet etsin demek bile zor geliyor..Allah günahlarını affetsin...Ölürken ülkenin %50 sinin gönlünü kazanırken geriye kalan %50 ise nefret etti.
    Cevapla
  • Aslan türkoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    ölümle gelenler. Ölüm en güzel derstir. Acaba biraz olsun kendine gelir mi bb. Biraz olsun düşünür mü bunca yaptığı zulmün sonu hem bu dünyada hem de ahirette nicedir. Allah tan duam tez zamanda kendisini ıslah etsin. Ahiretini berbat etmesin.
    Cevapla
  • Emrullah KARTAL 9 yıl önce Şikayet Et
    Rahmet. Allah Rahmet Eylesin. Bu arada sanki Başbakan Topbaşı birşeylere hazırlıyor ve çok isabetli
    Cevapla
  • kenan güler 9 yıl önce Şikayet Et
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun. ölümü bile siyaset sokan "gezi" akıllılar yazıklar olsun rahmetliye sosyal medyada gebersin..yattığı yerde kalsın ..kalkmasın.. diyenler ..cenab-ı allaha (c.c) inanamış insanlar olarak bizler kerim tekine de allah rahmet etsin dedik kazım koyuncuyada allah kimseye acı vermesin dedik.. diyoruz.. diyeceğiz..aramızdaki fark inanmak ve inanmamak..
    Cevapla
  • zeyneb aras 9 yıl önce Şikayet Et
    Sonuc.... Insan bakamiyor bile...Daracik bir yer ve uzeri ortuldugunde kapkaranlik. Burasi icin mi bunca kavgalar? dunya sevgisi, hakka girmeler, kalp kirmalar? dunya ne kadar bos ve yalansin! Allah'im Murat abiye ilk gecesinde kolaylik gostersin.Hastaligindan dolayi cektigi agri ve acilari gunahlarina keffaret olsun....Hepimizin oyle bir gunu var. Allah yar ve yardimcimiz olsun insaallah. Amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor