İbrahim Tatlıses hala uyandırılamıyor

Amerika’da yeniden ameliyat olan İbrahim Tatlıses, hala yoğun bakımda.

İbrahim Tatlıses hala uyandırılamıyor
İbrahim Tatlıses hala uyandırılamıyor
GİRİŞ 15.03.2015 05:27 GÜNCELLEME 15.03.2015 05:34
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

9 Mart Pazartesi günü Amerika Birleşik Devletleri’nde Miami’deki bir hastanede beyin ameliyatı geçiren Tatlıses’in 72 saatlik kritik süre içinde uyandırılamadığı öğrenildi.

'HAYATİ TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYA' İDDİASI

4 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakımda uyutulan sanatçının hayati tehlikeyle karşı karşıya kaldığı konuşuluyor. Bugün uykuda 6'ncı güne giren Tatlıses ameliyatın risklerini göze alıp Amerika’ya gelmişti.

HELALLİK İSTEYİP GİTMİŞTİ

Miami’ye uçmadan önce İstanbul’da sanatçı dostları ve ailesinden helallik isteyen ve veren Tatlıses’in ameliyat sırasında yanında sadece menajeri Eyüp Kanat ile Ayşegül Yıldız ve kızı Elif vardı.

YORUMLAR 20
  • Tuba 9 yıl önce Şikayet Et
    Tüm hasta yatagında şifa bekleyen hastalarımıza rabbim bol bol şifa versin ibo gibi bir ses daha gelmez dünyaya acil şifalar diliyorum Bütün güzel dikeklerler ve dualar ibo ve hasta yatagında derman bekleyen hastalarımıza olsun inşallah
    Cevapla
  • ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    gazze bombalanırken programının tamamını gazzeye para toplamak için geçirdi...en azından bunun için saygıyı hakediyor..müslümanlar ölürken bana ne gibi saçma yorumlar yapanlar var..sen ibo kadar bir şey yaptın mı müslümanlar için...!!? bence tamamen ideolojik ırkçı yaklaşıyorlar !
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Cok güzel sesi var kimse inkar etmesin tam bir sanatci bir numra allah şifa versin
    Cevapla
  • yağız gökay 9 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar çok ibo düşmanı varmış burada...oradan biri müslümanlar katlediliyor diyor,sanki ibo müslüman değil üstelik ölüm döşeğinde,bir müslüman ölüm döşeğindeki müslümana böylemi yaklaşır,üstelik bu adam sizin düşmanınız kanlınız değil,vallahi sizin gibi müslümanlardan korkulur...
    Cevapla
  • Bayram 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?