Kadir İnanır: Zeki'nin yüzüne söyleyemedim

Kadir İnanır, vefat eden ünlü sanatçı Zeki Alasya'nın son olarak yüzünü çok solgun gördüğünü ama bunu yüzüne söyleyemediğini anlattı.

GİRİŞ 08.05.2015 12:38 GÜNCELLEME 08.05.2015 16:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Canlı yayında, 45 yıllık arkadaşı Zeki Alasya'yı anlatan arkadaşı Kadir İnanır, "Örnek olarak yaşayan çok değerli bir sanatçıydı. İnsanlığı sanatçılığının üstündeydi. Sanatçılığı tartışılmazdı. İnsanlığı ise hiç tartışılmazdı. Herkesi seven ve herkesle barışık bir insandı. Dünya güzeli bir insandı. Ben çok yakın bir dostuydum. 45 yıllık arkadaşlığımızda bir kez olsun tartışmadık. Hepsi sevgi ve saygımız vardı" dedi.

"YÜZÜ SOLGUNDU, SÖYLEYEMEDİM"

Zeki Alasya'yı en son 20 gün önce gördüğünü söyleyen İnanır, "En son bir oyunda görüştüm. Yüzünü solgun gördüm. Ancak söylemedim, söyleyemedim. Çok alıngan bir insandı. Onu ona aktarmak istemedim ama hasta olduğu belliydi. Ben en çok yönetmenliği tarafıyla tanıyorum. Dikenli yol filmimiz harikaydı. Zeki Alasya ölmez. Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • ayşe nur 8 yıl önce Şikayet Et
    Ölümünün ardından bunlar yazilmamali değerli bir sanatçı eşsiz bir insan
    Cevapla
  • isa 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadir inanır yüzünün solgun olduğunu soyleseydi oda tedbir alır ölmezdi:)
    Cevapla
  • muslim 8 yıl önce Şikayet Et
    zeki alasyanin payina bu kuran ayeti kalar Tevbe 113 — Cehennem ashabı oldukları munakkak mey­dana çıktıktan sonra, akraba bile olsalar, müşrikler için mağfiret dilemek peygambere ve mü'minlere yaraşmaz. allah kalanlara hidayet nasib etsin.amin
    Cevapla
  • lefter 8 yıl önce Şikayet Et
    Yasin sönmez gani gani demiş....Allaha açıktan hakaret edene buda yazılırsa , bizler demek hak ve batılı anlayamamışız demektir.
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahı tanımayanlara rahmet dilenmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık