Ünlüler 'Bütünün Parçası' olacak

'Bütünün Parçası' projesiyle, sanatçı, sporcu, iş adamı ve oyuncular objektif karşısına geçerek "dostluk, kardeşlik ve barış" mesajı verecek

Ünlüler 'Bütünün Parçası' olacak
Ünlüler 'Bütünün Parçası' olacak
GİRİŞ 15.10.2015 12:36 GÜNCELLEME 15.10.2015 12:36

Medyadoktoru Yapım tarafından hazırlanan, kreatif direktörlüğünü Ersin Özel'in yapacağı projede, ünlü isimler İlyaz Özel'in tasarladığı kıyafetleri giyecek, fotoğraf çekimlerini ise Eren Yiğit yapacak.

Yapımcı Savaş Uğurlu, projede Türkiye'nin tanınmış isimlerini "kardeşçe" bir görüntünün parçası yapmaya çalışacaklarını ifade ederek, şu bilgileri verdi:

"Dostluk, beraberlik ve kardeşlik için ilk aşamada 50 ünlü isim, İstanbul'un sokaklarında simitçi, kestane satıcısı, sokak çalgıcısı ve buna benzer daha birçok meslek dalında halkın içinden karakterlerle toplumsal bir mesaj vermek için objektif karşısına geçecek. Tanınmış simaları, İstanbul'un farklı mekanlarında, hayatın içinden bir kareye yerleştireceğiz. Hepimizin bu yaşamda bir görevi olsa da ortak tek bir paydamız var 'paylaşmak', aynı havayı soluyarak aynı gökyüzünü paylaşmak. Her ünlüyü toplumdaki farklı meslek dallarındaki görev yapan kişilerin yerine koyarak bir nebze aslında 'hepimiz bir bütünün parçasıyız' mesajı vereceğiz."

Uğurlu, projenin ilk ayağını 24 Şubat 2016'da tanıtacaklarını, sonraki yıllarda da dünya dostluğu ve barışı adına çalışmalar yapan ünlüleri Türkiye'ye davet ederek objektif karşısına geçmelerini isteyeceklerini belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı