Oya Aydoğan'ın durumu ciddiyetini koruyor

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan, dün akşam aort damarı yırtılınca acil olarak Ulus’taki Liv Hospital hastanesine kaldırıldı.

Oya Aydoğan'ın durumu ciddiyetini koruyor
Oya Aydoğan'ın durumu ciddiyetini koruyor
GİRİŞ 08.05.2016 12:42 GÜNCELLEME 08.05.2016 16:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oya Aydoğan'dan öğlen saatlerinde üzücü bir haber geldi. Sevilen sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan'ın dün akşam aort damarının çatladığı anlaşıldı. Oya Aydoğan'ın 10 saattir ameliyatta olduğu, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor. Oya Aydoğan'ın oğlundan annesinin durumuyla ilgili ilk açıklama geldi. Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay da hastaneye koştu. 

Kötü haberi alan Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy hemen hastaneye geldi.

OYA AYDOĞAN'IN OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur hastanede yaptığı ilk açıklamada 'Annem gece bir şeyler yerken boğazına kaçıyor, onu çıkarmak için bayağı uğraşıp damarı zorluyor ve damarı çatlatıyor, şu an ameliyattan çıkmak üzere biz de gerekli bilgiyi alacağız, yoğun bakıma alacaklar annemi' dedi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan şiddetli sırt ağrısı, sol kolunda güçsüzlük ve yüzündeki uyuşma şikayetiyle Liv Hospital’a geldi. Yapılan kontroller sonrasında kalpten çıkan aort damarında yırtılma tespit edildi. Liv Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Prof. Dr. Ahmet Özkara ve Op. Dr. Halil Hüzmeli tarafından acil olarak 12 saat süren açık kalp ameliyatıyla aort damarı suni damarla değiştirildi ve gerekli müdahaleler yapıldı. Yoğun bakıma alınan Oya Aydoğan’ın durumu ciddiyetini korumaktadır. .

 

 

 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 1
  • deli..dolu 7 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun iyi insan"OYA"hanım..,hazreti ALLAH,imdan acil sifalar diliyorum..,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu