Tarık Akan'ın ağabeyinden çarpıcı açıklama

Geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta ismi Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül'den olay açıklama...

Tarık Akan'ın ağabeyinden çarpıcı açıklama
Tarık Akan'ın ağabeyinden çarpıcı açıklama
GİRİŞ 21.09.2016 16:17 GÜNCELLEME 21.09.2016 16:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Onbinlerin katılımıyla son yolculuğuna uğurlanan Tarık Akan'ın kansere karşı mücadeleyi kaybettiği gün, usta oyuncunun ağabeyi Turgut Üregül, hastane önünde basın mensuplarına yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti.

Akan'ın oğlu Barış Üregül ise "O açıklamasını dikkate almayın lütfen. Ben, kardeşlerim ve Acun Günay babamla ilgili bütün işler için her zaman biz yanındaydık. Biz idare ettik. Tek ailesi de biziz. Babamın başka bir ailesi de yoktur” sözleriyle, amcasına sert bir yanıt vermişti. Turgut Üregül, bu kez canlı yayına bağlanarak çok konuşulacak ifadeler kullandı.

"İSTEMİYORLARSA SOYADLARINI DEĞİŞTİRSİNLER"

Üregül, "Şimdi ben bu yeğenlerimi de affediyorum. Amerika'da okudular, saygıdan uzaklar biraz. Burada bir cenaze varken konuşmamaları gereken şeyleri konuştular. Ailenin beni kabul etmemesi sorun değil. Ortada bir resmiyet var. Secere dağıttım hepsine. Mahkemeler tasdik eder hepsini. Benim ailede vazifem aile büyüklerine öncülük etmektir. Yeğenlerimin hepsi Amerika'da okudu. Eğer istemiyorlarsa soyadlarını değiştirsinler" dedi.

"BANA CENAZEYİ GÖSTERMEDİLER"

Kardeşinin cenazesinin kendisine gösterilmediğini iddia eden Üregül, "Soyumda imamlar var. Kardeşimi dini vecibelere göre defnetmek isterdim. Ama bana hastanede cenazeyi bile göstermediler" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 8
  • ALİİİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun Amerika diye slogan atıp, Amerikada çocuk okutmalar.... Amerikan hastahanelerinde tedavi görmeler... Yahu şu bizim solcular... :)
    Cevapla
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu sosyalist komünist geçinenlerin de çocukları amerikada okuyor ya yesinler sizin sosyalist takılmanızı.
    Cevapla
  • Şerafettin 7 yıl önce Şikayet Et
    Boşver o komünistleri. Akrabalık sadece kan bağı ile olmaz inançla olur. Senin gibi Musluman bir adamın şimdi binlerce yeğeni oldu.
    Cevapla
  • Yasin 7 yıl önce Şikayet Et
    Amca, onlar saygıda kusur etmiş, üzme tatlı canını. biz varız.
    Cevapla
  • altan 7 yıl önce Şikayet Et
    çok hayırlı evlat yetiştirmişler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!