Bayhan Gürhan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

İzdivaç programında gelin adayını arayan ve haftalık 10 bin TL kazandığı iddia edilen Bayhan Gürhan kimdir ve aslen nerelidir İşte Bayhan Gürhan'ın gerçek yaşı ve biyorafisi

Bayhan Gürhan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Bayhan Gürhan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 24.10.2016 12:09 GÜNCELLEME 24.10.2016 12:09

Popstar' yarışması ile tanınan Bayhan evlilik programında haftalık 10 bin TL kazanıyor iddiasıyla gündeme gelmiştir. Peki Bayhan Gürhan kimdir?

BAYHAN GÜRKAN 

15 Mart 1980 yılında dünyaya gelen Bayhan aslen Adanalıdır. 4 yaşında annesini kaybeden Bayhan 13 yaşında da ablasını kaybetmiştir. 

17 yaşında Adana'da markette hırsızlık yaptığı için gözlaltına alınmıştır. Adana ve Almanya'da bir çok hırsızlık olayına karışmış olan Bayhan Gürhan 1998 yılında Babaannesinden para çaldığını iddaa ettiği Amcasının oğlunu bıçaklayarak öldürmüş ve 2 yıl hapis yatmıştır. 

2004 yılında KanalD'de yayınlanan Popstar yarışmasına katılan Bayhan Gürhan bu program ile ünlenmiştir. Yarışmadan sonra "Vurdumduymaz" albümünü çıkarmış ve çok satanlar listesine adını yazdırmıştır

Uzun süre ortalarda gözükmeyen Bayhan Star TV ekranlarında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programına katılmıştır. 

Yapılan gizlilik anlaşması ile işini sağlama almaya çalışan yapım şirketinin, Bayhan'a haftalık 10 bin lira verdiği öne sürülmüştür.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı