Mehmet Aslan kimdir? Aslen nerelidir yaşı kaçtır?

Gözaltına alınarak gündeme gelen Mehmet Aslan kimdir? MHP'nin İstanbul milletvekili Mehmet Aslan aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte biyografisi

Mehmet Aslan kimdir? Aslen nerelidir yaşı kaçtır?
Mehmet Aslan kimdir? Aslen nerelidir yaşı kaçtır?
GİRİŞ 17.01.2017 12:09 GÜNCELLEME 17.01.2017 12:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MEHMET ASLAN KİMDİR?

29 Nisan 1980 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gelen Mehmet Aslan doğma büyüme buralıdır. Film ve dizi oyuncusu olan Aslan ayrıca MHP'nin İstanbul milletvekilidir. 

Babası gazinolar kralı Fahrettin Aslan, annesi Arzu Aslan’dır. Babasının ilk eşinden olan Sacit Aslanve Selçuk Aslan adında iki abisi vardır.

İlkokulu İstanbul’da devlet okulunda okudu. 10 yaşında Paris‘e gitti. Ve 10 yıl Ecole Pascal’da okudu. Sonra Baccalaureat diplomasını aldı. Bir yıl Sorbon‘da psikoloji okuduktan sonra Boston Üniversitesi‘nde Uluslararası Ticaret okudu. Döndükten sonra Yeditepe Üniversitesi‘nde de okudu diplomayı oradan aldı. Fransızca, İngilizce, İspanyolca olmak üzere üç yabancı dil bilmektedir. 

MHP İSTANBUL İL BAŞKAN YARDIMCISI

Ayrıca 2008 yılında vizyona giren, Sinem Kobal ile başrolü paylaştığı "Ayakta Kal" adlı bir de sinema filminde rol alan Mehmet Aslan, oyunculuğu dışında babasından kalan şirketi de yönetmektedir.

Miras kalan şirketi ile maden, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de tanınan bir isim olan Mehmet Aslan, 2014 yılında MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevine gelerek, bir uyuşturucu türü olan bonzaiye karşı yürütülen kampanyanın yüzü ve sözcüsü olarak aktif görev aldı.

YORUMLAR 2
  • Gereksiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Seçimlerde televizyonlarda izlemiştim. Neolitikadan anlıyor ne de konuşabilihor. Mhp nasıl aday yaptı anlayamıyorum...
    Cevapla
  • ispir li biri 7 yıl önce Şikayet Et
    aslen ispirlidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"