Lindsay Lohan'ın ilk fotoğrafı Beştepe'den

Instagram hesabındaki tüm fotoğraflarını silerek, biyografi kısmına 'Aleyküm Selem' notunu yazan Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, ilk fotoğrafını paylaştı

Lindsay Lohan'ın ilk fotoğrafı Beştepe'den
Lindsay Lohan'ın ilk fotoğrafı Beştepe'den
GİRİŞ 28.01.2017 10:30 GÜNCELLEME 28.01.2017 11:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde birçok kez Türkiye'ye gelerek Suriyeli mültecileri ziyaret etmesiyle gündeme gelen Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, son olarak Instagram hesabındaki tüm fotoğraflarını silerek, biyografi kısmına 'Aleyküm Selem' notunu yazmıştı. Bu durum, daha önce de İslam'a ilgi duyduğu bilinen sanatçının, Müslüman olduğu şeklinde yorumlanmıştı. Tüm fotoğraflarını sildikten sonra, uzun süredir sosyal medyasını kullanmayan Lohan, önceki gün yeniden Türkiye'ye gelerek, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın konuğu oldu. 

İLK PAYLAŞIM BEŞTEPE'DEN

Davetin ardından Lohan, tüm fotoğraflarını sildiği Instagram hesabından Erdoğan ailesi ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

DONALD TRUMP'A 'ALAİKUM SALAM'

Lohan, Erdoğan ailesi ve 7 yaşındaki Bana el-Abed ile çekilen bu fotoğrafına, "Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin beni evlerine davet etmesi ne kadar güzel bir rüya. Suriyeli Mültecilere yardım etme çabaları gerçekten ilham verici." notunu yazdı. Lohan, ayrıcı ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'a da 'Aleyküm Selam' diyerek fotoğrafına ekledi.

lindsay-lohan-erdoğan

"İSLAM'A HOŞ GELDİN"

Lohan'ın bu paylaşımı kısı sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Yıldızın paylaşımına gelen 'Türkiye'ye ve İslam'a hoş geldin' yorumları da dikkat çekti. 

lindsay-lohan

YORUMLAR 3
  • hasander 7 yıl önce Şikayet Et
    içini kontrol etsinler zehir veya dinleme amaçlımı değil mi diye.üstündeki boyadan tutun çengeline kadar bu saatten sonra tedbiri elden bırakmaması lazım, herşeyi yapabileceklerini herkes öğrendi bu sapkın zihniyetlerin.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru söylediniz, dikkat edilmesi lazım, mühim bir tesbit!
    Cevapla
  • Mbyr 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce bizden gibi gözüküp, sonra da aldığı görevlerle İslama zarar verebilecek algı operasyonları yapabilir mi ilerde görülecektir. Tarih tekerrürden ibarettir bazen. Ama İnşallah düşüncem yanlış, Rabbimin hidayetindedir Lindsay.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü