Erkal'ın beyin kanaması geçirme nedeni ortaya çıktı

12 Nisan günün evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve 22 gündür tedavisine yoğun bakımda devam edilen ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın n beyin kanaması geçirme nedeni ortaya çıktı

GİRİŞ 03.05.2017 15:03 GÜNCELLEME 03.05.2017 15:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

DENGESİNİ KAYBEDEREK DÜŞTÜ

Yüksek tansiyon hastası olan Erkal'ın olay öncesi dengesini kaybederek düştükten sonra beyin kanaması geçirdiği değerlendirildi.

CİNAYET MASASI DETAYLARI PAYLAŞTI

İstanbul Maltepe'deki evinin otoparkında 12 Nisan'da beyin kanaması geçiren ve halen yoğun bakımda tutulan şarkıcı İbrahim Erkal'ın dosyasını inceleyen ve kamera kayıtlarını mercek altına alan İstanbul Cinayet Masası soruşturmanın detaylarını paylaştı. 03 Mayıs itibariyle yapılan açıklamaya göre İbrahim Erkal'ın beyin kanaması geçirmesinde şüpheli bir durum tespit edemedi. Erkal'ın otoparka girmeden önce ve olaydan sonra otopark giriş ve çıkışlarında görüntülere yansıyan kimse bulunamadı.

NAKİL SONRASI SAĞLIK DURUMU NASIL?

İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine ileri tetkik ve tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla önceki gün sabah saatlerinde bulunduğu özel hastaneden alınarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Erkal'ın, nakil sonrasında yapılan ilk değerlendirmesinde bilincinin kapalı, tansiyon ve nabız gibi hayati fonksiyonlarının düzensiz olduğu tespit edildi. Erkal'ın durumunda geçen 2 gün içinde değişme olmadı.

Sanatçının sağlık durumu sonucu medikal tedavisinin yoğun bakım şartlarında sürdürülmesine karar verilirken, şu an için ek bir cerrahi girişim planlamasının bulunmadığı ve İbrahim Erkal'ın yakınlarının da konuya ilişkin bilgilendirildiği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • Aykut Gundeş 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden Beyin Kanamasi Geçirip Oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!