Ünlü oyuncu Berk Oktay isyan etti! Settekilerle kavgası...

Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizinde rol alan Berk Oktay set çalışanlarına hakaret ettiği, çalışanların da ünlü oyuncu ile çalışmama kararı aldığı iddia edildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Berk Oktay da sosyal medya hesaplarından iddialara yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Berk Oktay isyan etti! Settekilerle kavgası...
Ünlü oyuncu Berk Oktay isyan etti! Settekilerle kavgası...
GİRİŞ 05.06.2017 10:52 GÜNCELLEME 05.06.2017 11:04

Dizi ekibi, Oktay ile çalışmak istemediklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Bizler Limon Yapım’ın Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin teknik ekibi olarak, bu sabaha karşı sahne çekimi sırasında başrol oyuncusu Berk Oktay’ın tüm ekibe ağır hakaretler ve küfür ederek seti terk etmesinden dolayı Berk Oktay ile çalışmayı reddederek kendisini boykot ediyoruz. Bu kararımızı tüm kamuoyuna duyururuz.”

Öte yandan, dizi oyuncusu Berk Oktay da Twitter ve Instagram hesaplarından bir açıklama yaptı ve "Tüm kamuoyuna arz ederim" mesajını paylaştı.

Oyuncu olarak görev aldığım tanla başla çalıştığım ve başarısıyla gurur duyduğum 'SAVAŞÇİ' isimli dizimiz ve şahsımla ilgili yapılan iftira ve karalama kampanyasını üzülerek takip etmekteyim. Herkes şunu iyi bilmelidir; 17 senedir Şerefimle, ahlaki değerlere olan bağlılığımla dimdik durarak, tırnaklarımla kazıyarak alın teri döktüğüm bu sektörde, her çalışma arkadaşımı, yol arkadaşımı kardeşim gibi görüp, kendimden ayırmadım. Ekmek kırıntısının değerini çok iyi bilen biri olarak, Savaşçı dizisi dahil hiçbir arkadaşımın hakkı yenmesin maddi zarara uğramasın diye bant yetiştirme kaygısı yaşanan bölümlerde kendimden fedakarlık edip onlardan fazla çalıştım (ekipler 2'ye bölünebiliyor ben bölünemiyorum). Geçmişte çalıştığım yüzlerce bölüm dizide 1 kişinin dahi kalbini kırmamışken topluca bir ekibe küfrettiğime inanmak haksızlıktır. Tüm oyuncu arkadaşlarım "Yönetmen bu sete bir daha girerse biz bu işte yokuz" demişken yönetmenin ve ekibinden bir kaç kişinin manipülasyonuna, provokasyonuna kanmak ve inanmak abesttir. Ben ve gerçeği bilen gören tüm ekip arkadaşlarım işimizin basında, Savaşçı ruhumuzla dizimizi çekmeye devam ediyoruz. Gerceği gören şirketimiz Limon film, bana desteklerini ileten tüm sektör çalışanı emekçi kardeşlerime ve seyircilerimize teşekkür ederim. Kalbimiz temiz olsun. 

Geçtiğimiz günlerde de dizinin yardımcı yönetmenleri dizide “haksız işten çıkarılma, ödeme sorunları, çalışma saatlerinin uzunluğu” gibi problemler nedeniyle boykot kararı aldığını duyurmuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!