Yıldız Tilbe'nin hayranlarını üzen görüntüsü! Tüm kolları...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz akşam sahne aldığı bir mekanda görüntülendi. Tilbe'nın kollarında oldukça belirgin olarak görülen pul pul izler ve yaraların ellerine sıçraması hayranlarını üzdü.

Yıldız Tilbe'nin hayranlarını üzen görüntüsü! Tüm kolları...
Yıldız Tilbe'nin hayranlarını üzen görüntüsü! Tüm kolları...
GİRİŞ 14.07.2017 09:48 GÜNCELLEME 14.07.2017 09:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz akşam sahne aldığı bir mekanda görüntülenen Yıldız Tilbe'nin kollarındaki lekeler gözden kaçmadı.

Konser başlamadan saatler önce eğlence mekanında adım atacak yer kalmadı. Sahneye hayranlarının çığlıkları arasında çıkan Tilbe sevilen şarkılarını seslendirdi.

KOLLARINDAKİ LEKELER ELLERİNE SIÇRADI

Kolundaki ve baçağındaki lekelerden hiç bir zaman bahsetmeyen Tilbe'nin aynı izlerden ellerinin üzerinde de görüldü. Yıldız Tibe'nin, 1 hafta önce verdiği konserde kollarındaki izlerin azaldığı dikkat çekmişti. 1 hafta aradan sonra Pasha club da sahne alan Tilbe'nin kollarınndaki izler yeniden ortaya çıktı. 

yıldız-tilbe-kolları-1

Yıldız Tilbe Kimdir? Yıldız Tilbe Nereli? Kaç Yaşında?

Yıldız Tilbe İzmir Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde 6 kardeş’ten en küçüğü olarak dünyaya gelmiştir. Gültepe Lisesi’nde okurken eğitimini yarıda bırakarak evlenmiş ve bu evliliğinden Sezen adında bir kızı olmuştur. İlk albümü Delikanlım ile yıllarca adından söz ettireceği sesi ve şarkısı ile o günden belli olmuştur. Yıldız Tilbe anne tarafından aslen Tunceli’li Zaza ve Kürt asıllı, baba tarafından ise aslen Ağrı Doğubayazıt’lıdır.

YORUMLAR 1
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sedef hastalığına benziyor. Allah şifa versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ilk görüşme yapıldı! Mourinho, Ali Koç'u görünce yüksekten uçtu
Kuzey Işıkları Trabzon'da görüntülendi