Türkiye'den kaçan Ece Temelkuran'dan hadsiz benzetme!

Yaklaşık bir senedir Hırvatistan'da yaşayan gazeteci Ece Temelkuran Türkiye'nin gün geçtikçe Lübnan'a benzediğini söyledi.

Türkiye'den kaçan Ece Temelkuran'dan hadsiz benzetme!
Türkiye'den kaçan Ece Temelkuran'dan hadsiz benzetme!
GİRİŞ 18.10.2017 09:32 GÜNCELLEME 18.10.2017 09:32
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Türkiye'den başka ülkelere taşınmalar hakkında "Bu bir tür Beyaz Türk folkloru haline geldi" yorumunu yapan Temelkuran, ülkesini Lübnan'a benzetti.

TÜRKİYE LÜBNANLAŞTI

Türkiye'nin günden güne Lübnanlaştığını savunan Ece Temelkuran, ülkede herkesin kendini yorgun hissettiğini söyledi.

ORTADOĞU ATMOSFERİ

Hürriyet'e konuşan yazar Temelkuran, ülkesiyle ilgili şu kötülemeleri yaptı: "Türkiye'de yaşayınca dünyada yaşamıyorsun aslında. Lübnan'da da öyledir mesela. Orada yaşayınca da dünyada yaşamazsın; Lübnan'da yaşarsın. O kadar çok şey gelişir ki, dünya meseleleriyle ilgilenecek ne zamanın ne de enerjin kalır. Türkiye de bu hale geldi. Lübnanlaştı. Türkiye'de o kadar çok şey oluyor ki senin bir şey üretmene gerek kalmıyor ve Ortadoğu'nun o aldatıcı atmosferine girmiş oluyorsun. Hiçbir şey yapmadan birçok şey yapmış gibi hissediyorsun... Sürekli yorgun hissediyorsun."

YORUMLAR 25
  • Orçanlı46 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin hainide Kahramanıda tükenmez.
    Cevapla
  • ferruh 6 yıl önce Şikayet Et
    soyle düşünelim diyelim ki oyle Lübnan lastik peki bunu nasil cozeriz nasil daha guzel olabiliriz bir fikrin var mi oda yok ha pardon var iste daha cagdas olmaliyiz hak ve ozgurlukler sinirsiz kaldorilmali bu baska birsey yok tamam bunuda bu ulke yapti emin olun o zaman diyecektir bunlari benim istedigim gibi yapmadiniz bunlarin amaci uzum yemek degil bagciyi dovmek .simdi bunu söylemesinde amac Türkiye'yi kucuk dusurmek mi kendi beynince bence maksat o.hic lafi gevelemeden ben bu ulkeyi sevmiyorum de olsun.bizde kendi bilir der geceriz
    Cevapla
  • ESKİL 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gidişiniz olurda, dönüşünüz olmaz....
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Şükürler olsun Türkiye sizin gibi bize bizden görünen ama aslında bizden olmayan yabancı ve sahtekar zihniyetlerden her geçen gün kurtuluyor.
    Cevapla
  • akıncı imam 6 yıl önce Şikayet Et
    beyaz türkmüș...sen kimsin? bir hiçsin sen!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek