Ertuğrul Özkök kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Gazeteci Ertuğrul Özkök kimdir? Yazdığı yazılar ile tepki toplayan sürekli gündeme gelen Ertuğrul Özkök nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Ertuğrul Özkök'ün biyografisi

Ertuğrul Özkök kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Ertuğrul Özkök kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 23.10.2017 09:00 GÜNCELLEME 23.10.2017 11:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ERTUĞRUL ÖZKÖK KİMDİR?

1947 senesinde dünya gelen Ertuğrul Özkök Ertuğrul Özkök baba tarafından aslen Bulgaristan Kırcali Vilayeti nüfusundandır. Ailesi İzmir’e mübadele sonrası göç etmiştir. 

İzmir Namık Kemal Lisesi mezuniyetinin ardından Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın ve Yayın Yüksekokulu ardından Fransa’da İletişim Bilimleri üzerine doktora yapmıştır. 

Ertuğrul Özkök 20 sene gibi uzun bir süre Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği yapmıştır.

Günümüz itibariyle Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Yürütme Komitesi Başkan yardımcılığını sürdüren Ertuğrul Özkök ayrıca aynı gazetece köşe yazarlığı yapmaktadır.

ertuğrul-özkek-kaç-yaşında

YORUMLAR 5
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Vatanı, Milleti,Bayrağı seven.Kurana Ezana İslama gönül veren göçmenin başımın üzerinde yeri var.Eyvallah. Ancak Türk diye ajan olarak gönderilmiş, göçmen çok var. batı hayranı İslama Türk kültürne kimliğine düşman, bu ihanete çağdaşlık diyorlar.bunlar süryelilere kurban olsunlar.
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz göçmeniz bu dünyada önemli olan vatan millet sakarya bu ruh yoksA sorun var demektir bu ülkeye hıyanet içinde bulunanlar gaflet dalalet içindedir ve yok olmaya mahkumdurlar ona verilen isme acırım heba etmişler...
    Cevapla
  • Huseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende b.g göçmeniyim ama türküm bu adamdan nefret ediyorum.
    Cevapla
  • Doğrusu 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler ne kadar göçmen ise bu adam da o kadar göçmen. Suriyelilerin ne kadar gitmesi isteniyorsa bu adam ve bunun gibi düşünenler de geldiği yere geri gitmesini istemek o kadar hak.
    Cevapla
  • ali k. 6 yıl önce Şikayet Et
    bu göcmenler ah bu göcmenler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması