Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'a hırsız şoku! Murat Dalkılıç kimdir?

Geçtiğimiz günlerde dizi ve film oyuncusu Merve Boluğur'dan ayrıldıktan sonra evinde fazla kalmayan popçu Murat Dalkılıç hırsız şoku yaşadı.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'a hırsız şoku! Murat Dalkılıç kimdir?
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'a hırsız şoku! Murat Dalkılıç kimdir?
GİRİŞ 09.11.2017 14:41 GÜNCELLEME 09.11.2017 14:41

Ünlülerin konakladığı milyon dolarlık ultra lüks sitede hırsız şoku! Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Oyuncu Merve Boluğur'dan ayrıldıktan sonra evinde değil kardeşinde kalan Murat Dalkılıç eve geldiğinde büyük şok yaşadı.

Murat Dalkılıç'ın evine giren hırsızlar 50 bin TL'lik elektronik eşya ve 25 bin TL'lik saat çaldı. Murat Dalkılıç durumu hemen polise bildirdi.

 

AYNI SİTEDE 6 EV DAHA SOYULDU

Murat Dalkılıç'ın da aralarında bulunduğu ünlülerin oturduğu ultra lüks sitede 6 evin daha soyulduğu öğrenildi. Dalkılıç'ın oturduğu sitede Engin Altan Düzyatan, Şahan Gökbakar ve Türkan Şoray gibi ünlü isimlerin de evleri bulunuyor.

Murat Dalkılıç Kimdir? Murat Dalkılıç Nereli? Kaç Yaşında?

1983 doğumlu yakışıklı sanatçı Murat Dalkılıç Beykent Ünv. Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü bitirmiştir. 15 yaşına geldiğinde ilk müzik grubunu kuran sanatçı piyano eğitimi almıştır. Müzik yaşantısına ilk olarak bar ve cafe gibi mekanlarda gitar çalarak adım atan Murat Dalkılıç İzmir doğumludur aslen ise Kuşadası Aydın‘lıdır. 2015 yılında oyuncu Merve Boluğur ile evlenmiş 2017 yılında boşanmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray zirvede farkı açtı!
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak