Acilen hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un son durumu nasıl hastalığı ne?

Ünlü şarkıcı Hakan Altun geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldı. Peki Hakan Altun'un sağlık durumu nasıl son durumu ne? Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hasta olduğunu duyuran Hakan Altun ile ilgili tüm bilgiler haberimizde...

Acilen hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un son durumu nasıl hastalığı ne?
Acilen hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un son durumu nasıl hastalığı ne?
GİRİŞ 22.12.2017 09:16 GÜNCELLEME 22.12.2017 09:16

Geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılan başarılı şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumu nasıl? Hakan Altun, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hastanelik olduğunu duyurdu. 

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Hakan Altun da zatürre teşhisiyle tedavi görüyor. Hakan Altun’un konserleri ağır zatürre rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi. İptal edilen konserlerle ilgili Altun’un resmi sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirilme bulunuldu.  Altun’un karın ağrısı nedeniyle salı gecesi hastaneye gittiği kalın bağırsakta iltihaba bağlı ödem nedeniyle apandisite baskı yaptığı anlaşıldı. Yapılan komple tarama sonucunda ise zatürre teşhisi konuldu. Ünlü ismin birkaç gün daha hastanede kalacak. 

hakan-altun

Hakan Altun Kimdir? Hakan Altun Nereli? Kaç Yaşında?

İlk albümünü ismi ile çıkartmış ve bu albümde yer alan Hani Bekleyecektin şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan Hakan Altun daha sonra 2000 senesinde 2. albümü Ağlamak Yok Yüreğim, 2002 senesinde Nefesimsin ve sonrasında bir çok albüm ile müzik severlerin karşısına geçmiştir. 13 Ağustos 1972 yılında İstanbul‘da dünyaya gelen Hakan Altun’un Seda isminde bir kız kardeşi vardır. Annesi Meral Altun ve eski Futbolcu Arap Hasan lakaplı Hasan Altun’un oğludur. Hakan Altun aslen Siirt‘lidir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi