Kadir İnanır kimdir? Eşi çocukları biyografisi...

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır kimdir? Beynine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılan ve gündeme gelen Kadir İnanır nerelidir ve kaç yaşındır? İşte Kadir İnanır'ın biyografisi...

Kadir İnanır kimdir? Eşi çocukları biyografisi...
Kadir İnanır kimdir? Eşi çocukları biyografisi...
GİRİŞ 26.02.2018 09:07 GÜNCELLEME 26.02.2018 09:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

12 Şubat pazartesi itibariyle gündeme gelen usta oyuncu Kadir İnanır kimdir? Beynine pıhtı atması nedeniyle acilen yoğun bakıma kaldırılan Kadir İnanır kaç yaşındadır ve memleketi neredir? Kısa sürede ameliyat edilen İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken hayati tehlikesinin olmadığı açıkladı. İşte Kadir İnanır'ın çok merak edilen biyografisi...

KADİR İNANIR KİMDİR?

 

Yeşilçam ve Türk filmlerinin usta aktörü Kadir İnanır kendisi gibi tiyatro oyuncusu Jülide Kural ile uzun süredir birliktedir. Bugüne kadar hiç evlenmemiştir.

1949 Ordu Fatsa doğumlu olan sanatçı ve oyuncu Kadir İnanır aslen Trabzon Sürmene’lidir. İlköğretim eğitimini Fatsa’da tamamlamış ardından İstanbul Haydarpaşa Lisesi’nde yatılı olarak okumuştur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunudur.

Günümüzde ekranlarda sıkça Sigortam net firmasının reklam yüzü olarak yer almaktadır. Kadir İnanır’ın unutulmayan bazı filmleri Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan, Bir Yudum Sevgi, Ölüm Yolu, Fırtına, Elveda Katya, Emanet, Kavgamız, Katırcılar, Bitirimler Sosyetede, Üç Arkadaş, Karılar Koğuşu, Son Cellat, Acılar Paylaşılmaz, Hüzün Çemberi, Yedi Uyuyanlar, Umut Hep Vardır, Film Bitti, Bedel, Ah Gardaşım.. Ayrıca bir çok dizidede rol almıştır.

Son dönemlerde siyasi söylemleri ve ifadeleri ile gündeme gelmiş ve olumlu olumsuz bir çok tepkiye maruz kalmıştır.

KADİR İNANIR’IN ÇOCUĞU VAR MI?

Hiç çocuğu yok. 2010 yılında verdiği bir röportajda “Neden çocuğunuz yok” sorusuna Doğru bir kadın çıkmadı herhalde. Nasıl benim babamın 14 çocuğu varsa, benim de o kadar olmasını isterdim. Yapamadık zamanında. Bir kavganın içindeydik, o sırada çocuğu yapacak doğru insanı da bulamadık. Bundan sonra da kısmet tabii ama insanların ne kadar yaşayacağı belli. Ne kadar yaşayacağı derken, eli ayağı tutan zamanı diyorum. Öksüz kalır sonra o çocuk. Bu yaşta zor. Ben yok olursam, o çocuk yalnız kalır. Bunu istemem” yanıtını vermiş.

YORUMLAR 6
  • pembe beyaz 4 yıl önce Şikayet Et
    adam karekterini çok iyi oynadığı ve karizması yakışıklılığından dolayı kadir inanır benim erkek tipim o yüzden sevdiklerimde kadir inanırı ararım yoksa işim olmaz
    Cevapla
  • Dilber 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok yakışıklı Kadir Inanır gibi türk erkeği görmedim taş mübarek:) Allah uzun ömür versin
    Cevapla
  • Abdülhamid 5 yıl önce Şikayet Et
    eleştiriye her daim açıktır lakin sorgulamak bizlere düşmez. Sayın üstat Kadir İNANIRında düşüncelerine saygı göstermek, eğer eleştirilecekse yaşı hürmetine göre söylemlerinizi seçmeli ve sorgulamamalısınız..
    Cevapla
  • Adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanki rızkı kendi veriyor, Çocuk yapmama gerekçesine bakın; "Ben yok olursam, o çocuk yalnız kalır. Bunu istemem" saçmalık. Herkesin sahibi Allah.
    Cevapla
  • dvr 5 yıl önce Şikayet Et
    yav bi gidin ya açlıktan ölen çocuklara ne oluyor ozman
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi o Allah cc inancı bu adamda var mı ki,sormak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini