Arda Kural'ın K2 koğuşundaki ilk fotoğrafı
Şizofreni teşhisiyle tedavi altında tutulan ünlü oyuncu Arda Kural'ın hastanedeki ilk fotoğrafı yayınlandı.
GİRİŞ 05.01.2013 11:20
GÜNCELLEME 05.01.2013 17:56
'Emret Komutanım' dizisiyle tanınan yerli Leonardo DiCaprio lakaplı genç oyuncuArda Kural 26 Aralık tarihinden beri şizofreni teşhisiyle tedavialtında tutulduğu Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde ilk kez görüntülendi.
K2 KOĞUŞUNDA TUTULUYOR
Sözcü gazetesinin haberine göre; Suç işlemiş mahkumların vepskolojik rahatsızlıkları bulunanların tedavi gördüğü çevresi yüksektellerle örgülü K2 koğuşunda gözlem altında tutulan ünlü oyuncunun her geçen gün sağlık durumu iyiye gidiyor.

YORUMLAR 2
-
Alkay alkay 13 yıl önce Şikayet Etgaripsiniz... adamı stresden kurtarmak istiyorlar siz strese sokucak iş yapıyosunuz... bırakın bi toplasın adam kendini...Beğen Toplam 21 beğeni
-
CEVAT ÖNER 13 yıl önce Şikayet Etyeter uğraşmayın bu çocukla. basın ne kadar acımasız oluyor. haber yapacağız diye insanların hayatı hiçe sayılıyor. iyileşmeye çalışan bu insanı gündemden düşürün artık.Beğen Toplam 121 beğeni