Ece Erken'e hırsızlık şoku

Ünlü sunucu Ece Erken'in babasına ait eczaneden cep telefonu çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Ece Erken, hırsızın fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşarak teşhir etti.

GİRİŞ 19.02.2013 12:25 GÜNCELLEME 19.02.2013 12:27

Erken'in babası Noyan Erken'in Şişli'de bulunan eczanesine müşteri gibi gelen bir kişi, mantar hastalığı için ilaç almak istediğini söyledi. Noyan Erken arkasını döndüğü sırada zanlı, tezgahın üzerinde duran cep telefonunu el çabukluğuyla aldı. Erken'in verdiği ilacı inceleyen hırsız, almak istemediğini belirtip eczaneden ayrıldı. Zanlı gittikten sonra Erken cep telefonunun tezgahın üzerinde olmadığını fark etti. Güvenlik kamerası kayıtları incelendiğinde ise hırsızlık anının saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı.

Ece Erken, olayın ardından bir ilk gerçekleştirerek hırsızın fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Erken fotoğrafların altına da, "Göz göre göre babamın cep telefonunu çaldı. Allah hepimizi bunlardan korusun" notunu düştü.Öte yandan, zanlının daha önce de bölgedeki iki eczanede daha hırsızlık teşebbüsünde bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
36 bin sağlık personeli alınacak!