Cold Case yeni bölümleri başladı- Video

Hiçbir suç sonsuza dek gizli kalmaz. Ölümden dönen Lily Rush, karanlıkta kalmış sırları açığa çıkarmak için geri geldi. Yeni sezon bölümleri her Çarşamba 20:00'de.

GİRİŞ 16.03.2011 10:48 GÜNCELLEME 16.03.2011 10:48

Lily Rush (Kathryn Morris), Philadelphia’da cinayet davaları üzerine çalışan, yalnız bir kadın dedektif. 25 yıl önce işlenmiş bir cinayeti başarıyla çözmesinin ardından Philadelphia Polis Merkezi daha önce kimsenin aklına gelmeyen bir proje başlatıyor. Çözülemeyip rafa kalkmış davalara atanan Lily Rush’ın kariyerinde yeni bir pencere açıyor.

Lily, geçmişinde birçok cinayet davasını suçlu psikolojisini kavrayabilen içgüdüleri sayesinde çözmüştü. Şimdi ise tanıkları sorgulayıp, aradan geçen zaman ve değişen yaşamlar sonrasında bu becerisini kullanmaya çalışıyor.

Tabii bu kez en büyük yardımcısı yeni teknolojiler. O bunları kullanıp hiçbir zaman çözülememiş olan davaları çözmek zorunda. Üstelik yeni gelişmelere de hazırlıklı olmalı. Yaptığı iş, kabuk bağlamış yaraları açabilir, şüphelileri tekrar suça itebilir.

Diğer yandan mağdurlar ya da yakınlarını kaybetmiş aileler, aradan yıllar geçtikten sonra yeniden o kötü anları hatırlamak istemedikleri için yardıma hazır olmayabilirler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?