O kadının kocası konuştu: İnternet gelince...

Canlı yayında birinci sevgilisinin ikinci sevgilisini öldürdüğünü itiraf eden Sevda A.'nın kocası konuştu.

O kadının kocası konuştu: İnternet gelince...
O kadının kocası konuştu: İnternet gelince...
GİRİŞ 14.11.2013 09:00 GÜNCELLEME 14.11.2013 09:00
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Canlı yayında eski erkek arkadaşını, yeni sevgilisinin öldürdüğünü itiraf eden Sevda A.'nın eşi Cemal A.'ya Vatan ulaştı. Boşanma davası açan Cemal A. "Eve internet aldıktan sonra eşim çok değişti. Beni öldüreceklerdi" dedi.

Sevda A. adlı kadının, Müge Anlı'nın programında eski sevgilisi Medet Altun'u (28) yeni sevgilisinin öldürdüğünü açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Bu itirafın ardından iki sevgili TV stüdyosunda gözaltına alınırken gözler Sevda A.'nın eşi Cemal A.'ya çevrildi. Cemal A. ilginç iddialarda bulundu. Hayatlarının eve alınan bilgisayarla değiştiğini belirten Cemal A. "Sevda sürekli bilgisayarda olunca şüphelendim, gizlice yazdıklarını okumaya başladım. Facebook'ta kurduğu grupta 4-5 erkekle aynı anda konuşuyordu. Sorunca da kızın arkadaşları diyordu. Bir gün eve geldiğimde kimse yoktu. Evde tesadüfen Hasan G. adına Asliye Ceza Mahkemesinden gelen bir tebligatı buldum. Tebligatta hem Hasan'ın adresi vardı hem de Sevda'nın internet şifresi vardı. Hasan'ın evine gittim. Eşim ve çocuklarım onun yanındaydı. Eşim eve dönmek istemedi. Ben de bunun üzerine boşanma davası açtım" dedi.

Ucuz kurtuldum

Eşinin facebook üzerinden yaptığı konuşmaları tek tek incelediğini belirten Cemal A. "Okuduklarım karşısında dehşete kapıldım. Çünkü Sevda ve Hasan benim hakkımda da konuşuyordu" dedi. Cemal A. iddialarını şöyle sürdürdü:

"Eşimin yazdıkları korkunçtu. Çünkü benden kurtulmaktan söz ediyordu. Hedefte asıl ben vardım. Sevda eve giriş çıkış saatlerimi, mesai saatlerimi sevgilisine anlatmış. Beni öldürmek için aralarında konuşmuşlar. Medet Altun'dan önce beni öldüreceklermiş. Eğer ben de Medet gibi Sevda'ya 'bana dön' diye ısrarcı olsaydım onun başına gelenler benim de başıma gelecekti. Medet'e üzüldüm. Şimdi çocuklarımın velayetini almak için uğraşıyorum."

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 10
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    3 erkek de yakışıklı mı yakışıklı.. bayan da muhteşem mi muhteşem..böyle olur ağaların düğünü.... kadın dediğin böyle olur işte. niye kızıyorsunuz..onun yüzünden 3 erkek birbirine giriyor.ne şans be..katil denilen çocuğa bakın aslan gibi..öteki aşıkta öyledir galiba. koca da genç..kadın da bir muhteşem ki, bu üç erkeği birbirne hem düşürmüş,hem idare etmiş..gün gelir koalisyon hükümetleri falan kurulursa fikir danışılabilinir.bendençok müge anlı şaşırdı bu işe.. 1964lerde Zonguldak çelikel lisesi galiba, bir kız için iki liseli kavga etti de(hatta okullar arası büyük kavga yaşanmıştı) ,çocuğun biri ölmüştü, diğeri de mapusa girdi. kız da 4 ay sonra başka biri ile evlenmişti.
    Cevapla
  • ergün şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    boynuz işleri resmi olarak serbest . alan memnun veren memnun diyen dindar başbakanlar var reklamlarınıda illumunati uşağı tvler yapıyor damat yönetiminde zan mevlasınıda belasınıda bulur dırtdırt etmeye gerek yok
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    bu evlilik proğramları da AİLE , GENÇLİK , TOPLUM psikolojisini mahvederek TÜRK AİLE YAPISINININ kutsiyetini bitiriyor.... ben daha önce bu evlilik proğramında kapalı bir bayanın eşinden boşanarak AŞK evliliği yapmak için burada yeni ERKEĞİNİ aradığını kulaklarımla duydum . bu tür EVLİLİK PROĞRAMI adı altında TÜRK İSLAM TOPLUMU ,AİLESİ yoldan çıkartılıyor... bu proğramlar kaldırılamıyorsa bile gece saat 24 ten sonra gösterime girmelidir...
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    bu evlilik proğramları da AİLE , GENÇLİK , TOPLUM psikolojisini mahvederek TÜRK AİLE YAPISINININ kutsiyetini bitiriyor.... evlilik proğramları KALDIRILMALIDIR.. BU PROĞRAMLAR beraberinde BOŞANMALARI DA körüklüyor. çünkü bu proğramlarda TÜRK İSLAM ÖRF VE ADETLERİNE değil, ARJANTİN ve BATI menşeli AŞK üzerine EVLİLİKLER ÖZENDİRİLİYOR. bunun sonucunda en ufak proplemi olan eşler bu tür proğramların aşıladığı AŞK evliliği yapmak için BOŞANMA çabası içine giriyorlar...ben buradan bu tür proğramları AİLE BAKANLIĞI ve RÜTÜK e şikayet ediyor ve kaldırılmasını duyarlı bir vatandaş olarak İSTİYORUM .....
    Cevapla
  • Sahra- 10 yıl önce Şikayet Et
    yanlış mı anladım. adam karısının eski sevgilisinin ölümüne mi üzülüyor, yahu bu nasıl iş? öldürüldüyse bu ölen adamın masum olduğu anlamına mı geliyor, nasıl bir ilişki, ölen adam kadının evli olduğunu bilmiyor muymuş da elalemin karısına göz dikmiş? kocası ise buna üzülüyor pes vallahi, dünya nereye gidiyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı