Nejat Uygur'un Erdoğan'dan komik isteği

Usta tiyatrocu Nejat Uygur vefat etti, sanat dünyası yasa boğuldu. Ondan geriye gülümseten hatıralar kaldı... Erdoğan ise 2007 yılındaki o ziyaretinin ardından bizi yine çok güldürdü demişti.

Nejat Uygur'un Erdoğan'dan komik isteği
Nejat Uygur'un Erdoğan'dan komik isteği
GİRİŞ 19.11.2013 02:07 GÜNCELLEME 19.11.2013 07:47

2007 yılında Nejat Uygur'u yattığı hastanede ziyaret eden Başbakan Erdoğan, usta tiyatrocuya geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Erdoğan'ın ünlü komedyeni ziyareti de, yine komik bir havada geçmişti.

"ÇİŞİM GELDİ GİDİN ARTIK"

Nejat Uygur bir süre sohbet ettiği Başbakan Erdoğan ve yanındakilere dönerek "Çişim geldi gidin artık" demesi ise odadakilerin gülüşmelerine yol açmıştı.

"ÇOK GÜLDÜRDÜ BİZİ"

Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan ise; "Eskisi gibi formda, çok güldürdü bizi" diyerek Nejat Uygur'un sevenlerine da sanatçının sağlık durumu ile ilgili bilgi vermişti. Nejat Uygur'u hasta olduğu o dönemde Başbakan Erdoğan gibi birçok siyasetçi ziyaret etmişti. Daha önce de Deniz Baykal ve Muhsin Yazıcıoğlu geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu.

"BİR BAKMIŞSINIZ CENAZEMDE..."

Tiyatro sanatçısı Nejat Uygur, tiyatro sanatçısı İsmail Hakkı Şen'in cenaze töreninde verdiği bir röportajında, "Bir bakmışsınız benim cenazemde başka sanatçılarla röportaj yapmışsınız. Gün gelecek bütün tiyatro sanatçıları İsmail Hakkı Şen gibi, benim gibi ölecek. Tiyatro perdesi üstümüze üstümüze yıkılacak. Hatta seyirci üzülmesin. Ben ve benim arkadaşlarım, onların kederini alıp götürecek. Onlara sadece gülmek kalacak" demişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kurbanlıklarda fiyatlar değişti
Türkiye'den dünyanın en büyük ikinci rezervi için Çin ile işbirliği kararı