Karnesini getiren herkese Vıaland'de sürpriz

Vialand öğreterek eğlendiren ve farklı yaş gruplarına zengin seçenekler sunan üniteleriyle öğrencilere muhteşem bir karne hediyesi hazırladı

Karnesini getiren herkese Vıaland'de sürpriz
Karnesini getiren herkese Vıaland'de sürpriz
GİRİŞ 21.01.2016 12:30 GÜNCELLEME 21.01.2016 13:31

 8 Şubat’a kadar karnesini getiren tüm öğrenciler,  Vialand Tema Park’a ve Vialand Avm’de bulunan Vahşi Yaşam Parkı Wild Park’a toplamda yalnızca 29 Tl ödeyecek. 14 yaş altı çocukların birlikte gelecekleri yetişkinler için de fiyat 49 Tl olacak. 7'den 77'ye her yaşın eğlenecek ve öğrenecek birşeyler bulduğu Vialand Tema Park; Dora, Diego'nun Maceraları, Sünger Bob Kare Pantolon, Minik Kaşifler gibi üniteleriyle Sömestre tatili için miniklerin tercihi olacak. Vialand; "Fatih'in Rüyası" ile, İstanbul'un Fethini gizemli bir yolculukla yaşatırken, "İstanbul'un Sırları" ise, keyifli bir İstanbul tarihi yolculuğuna çıkarıyor. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen Vahşi hayvanları doğal ortamlarında tanıma fırsatı sunan Wild Park ise, hem çocuklar hem de yetişkinler için etkileyici bir Vahşi yaşam yolculuğu yaşatıyor.  Vialand Tema Park; sömestre tatili süresince sabah 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak.

 Her köşesinde farklı bir eğlence anlayışı yansıtan Vialand Tema Park ve Vahşi Yaşam Parkı Wild Park ile Sömestre Tatili için ailece paylaşabileceğiniz, öğretici, eğlenceli, isteyene modern isteyene otantik bir deneyim sunuyor. Sömestre tatili süresinci karnesini getiren tüm öğrenciler,  29 TL, ebeveynleri ise 49 TL ödeyerek Vialand Tema Park’da sınırsız eğlenceden faydalanabilecek ve Vialand Avm içerisinde yer alan Vahşi Yaşam Parkı Wild Park’da dünyanın dört bir yanından gelen vahşi hayvanları doğal ortamında tanıma fırsatı bulacak.

Çocukların rüyası Vialand Tema Park, görkemli bir tarih buluşmasını eğlenceyle birleştiren "Fatih'in Rüyası", "istanbul'un Sırları" , "Bir Zamanlar İstanbil Sokağı" gibi üniteleri ile her yaştan ziyaretçilerini tarihte gizemli, eğlenceli ve keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. İlle de eğlence diyenlere "Dora ve Diego'nun Maceraları", "Sünger Bob Kare Pantolon", "Minik Kaşifler", "Maceraperest", "Kahraman İtfaiyeciler" gibi adrenalin, macera ve sınırsız eğlence yaşatıyor.

Renkli Eğlence kültürü ile her zevke ve beklentiye cevap veren Vialand Tema Park'da, unutulmaz deneyimler yaşatacak olan "Adalet Kulesi, "Sihirli Oda", "Safari Tüneli" gibi alternatifler de sunuluyor. Ailece eğlence ve çocukları en fazla mutlu edecek Karne Hediyesi arıyorsanız, özellikle minikler için cezbedici olan SüngerBob, Kaşif Dora unutamayacakları anılar bırakırken, "Zıp Zıp Kanguru", "Minik Pedallar", "Atlı Karınca", "Cesur Sürücüler", "Çarpışan Arabalar", "Kahraman İtfaiyeciler", "Kahraman Madenciler", "Minik Kaşifler", "Gelin Oynayalım", "Minik Kule", "Neşeli Çiftlik", "Saray Salıncağı, "Uçan Çocuklar" gibi birbirinden zengin eğlence olanakları hem çocuklara hem de ailelere keyifli bir sömestre tatili yaşatacak. 

Sömestre boyunca hafta içi ve hafta sonu, sabah 10.00-18.00 saatleri arasında "Tek Biletle Gün Boyu Sınırsız Eğlence" sunan Vialand Tema Park'da yaşayacağınız güzel anılara isterseniz Vialand Alışveriş Caddeleri'n de alışveriş yaparak, Wild Park’da unutulmaz bir Vahşi Yaşam Yolculuğuna çıkarak veya restoran ve Cafelerinde yemek molası vererek gün boyu keyfinize zenginlik katabilirsiniz. 

Vialand, karne gibi özel günlerd dışında da banka, GSM Operatörü, Hopi, THY Mil programı ve farklı marka işbirlikleri odaklı kampanyalar ile misafirlerine yıl boyunca sınırsız eğlenceyi yaşatmaya devam edecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı