Kanye West, Mark'tan 1 milyar dolar istiyor!

Ünlü rap şarkıcısı Kanye West, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'dan 1 milyar dolar istedi.

Kanye West, Mark'tan 1 milyar dolar istiyor!
Kanye West, Mark'tan 1 milyar dolar istiyor!
GİRİŞ 16.02.2016 13:46 GÜNCELLEME 16.02.2016 13:46

Ünlü rap şarkıcısı Kanye West, "fikirlerini hayata geçirebilecek kadar parası olmadığı için" Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'dan 1 milyar dolar istedi. Kanye West, bunun için Twitter'dan Zuckerberg'i adeta mesaj yağmuruna tuttu.

Birbiri ardına yayınladığı mesajlarda parasının "gerçekten yapabileceklerini gerçekleştirmeye yetmediğini" belirten West, daha önce de 53 milyon dolar borcu olduğunu yazmıştı.

Mesajlarında Mark Zuckerberg'den fikirlerine 1 milyar dolar yatırım yapmasını isteyen Kanye West, daha sonra Zuckerberg'in doğum günü olduğunu hatırlayarak, "biliyorum doğum günün ama, lütfen yarın saat 2.00'ye kadar beni ara" diyor.

Kanye West, kendisinin Zuckerberg'in en sevdiği sanatçı olduğu söylüyor.

Ancak BBC Newsbeat programının başvurduğu Facebook, bunun doğru olup olmadığı konusunda "şu aşamada bu konuda paylaşacak birşeyimiz yok" cevabını verdi.

West ise paylaşımlarını Twitter'den sürdürdü ve herkesin sosyal medyanın sunduğu tüm imkanları kullanarak Zuckerberg'in kendisine yardım etmesini sağlamasını istedi.

Kanye West'in bu ısrarı dünyayı daha iyi bir yer haline getireceğine inanmasından kaynaklanıyor.

West, San Fransisco'daki yüksek teknoloji şirketlerinin de Afrikalı okul çocukları yerine kendisine para bağışlamaları gerektiğini söylüyor.

KAYNAK: BBC TÜRKÇE
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama