Tarık Akan'ın ağabeyi: Rezil komünistler

Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül de sanatçının hayatını kaybettiği hastaneye giderek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 16.09.2016 11:29 GÜNCELLEME 16.09.2016 11:54
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Türk Sineması’nın efsane oyuncusu Tarık Akan özel bir hastanede 66 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının ölüm haberinin duyulmasıyla ailesi, sevenleri ve sanat camiası yasa boğuldu.

Ünlü sanatçının ağabeyi Turgut Üregül de sanatçının hayatını kaybettiği hastaneye giderek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

KOMÜNİSTLERİ SEVMEM

Üregül, açıklamaları sırasında bir muhabirin "Nazım Hikmet Kültür Vakfı ile konuştunuz mu?"şeklindeki sorusu üzerine birden sinirlendi. Tarık Akan'ın ağabeyi, muhabire şu sözlerle tepki gösterdi;"Hanımefendi komünistleri sevmem. Bilmem benim onlarla hiçbir işim yok. Nazım Hikmet kim ya? Ben siyasetçi değilim, ilgilendirmez beni onlar. Nazım Hikmet'e mi soracağız bunu, ne demek istiyorsun sen? Ben ağabeyiyim diyorum bana ne anlatıyorsun sen.

BUNLAR REZİL YA

O komünistlerle alakalı. Hastanede 3-4 aydır yatıyor haberiniz var mı? Hastane bilgi vermiyor. Yazık bu hastaneye. Bunlar rezil ya. Cenaze yakınlarına, ağabeyine verilmez mi? Muhasebeye geldiğinde 10 bin lira para isterler Bu hastaneyi yazın."

YORUMLAR 81
  • Alo 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık abi.
    Cevapla
  • hasan kozanli 7 yıl önce Şikayet Et
    ben insan olarak saygi duyarim ama sevmezdim genede inancim olarak rahmet olsun derim.bu adamla benim siyasi görüslerim tam tersi ben türkcüyüm.bakiyorumda herkes el pence aslinda bu sanatci denen sisilerin bir birinden haberleri yoktur haytaneye kac kisi kimler geldi olaylar geregi bircok sanatci gelmis olabilir..
    Cevapla
  • celal 7 yıl önce Şikayet Et
    olunce beni yakin demisdi simdi ne olduda camiiden kaalkacak ve gomulecek
    Cevapla
  • Mb.. 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağabey çok yerinde bir açıklama yapmıştır.
    Cevapla
  • konya 7 yıl önce Şikayet Et
    Kominist bir düzendir atayist deyil bir kominist Allahsız olarak nitelendirmesin müslüman olup rüşvet yalan torpil cıkar menfaat hırsizlık yapaçağına dini kulan madan bayrağı kulanmadan miliyetci ırkçı olmadan komist ol daha hayirli
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    kominist olmak mı hayırlı? aman aman... şöyle yorumlar yazmayın arkadaş çocuklar görüyor
    Cevapla
  • Ferhat 7 yıl önce Şikayet Et
    İslamiyeti çalmadan çarpmadan yalandan iftiradan uzak kalarak yaşayabilirsin. Bunun için birilerinin İslami kisvesine büründüğü bahanesiyle islam çizgisinden çıkmak allah muhafaza belalara davetiye çıkartmaya benzer. Yol islam yoludur. Düzen islam düzenidir. Önce İslamı anlamak için 5 şartın yerine getirilmesi gerekir. Dışardan ahkam keserek allahın koyduğu düzeni eleştirmek çook yanlıştır. Namazla başlamak ve zaten ardından herşeyi çorap söküğü gibi gelir. Saygılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!